New Year.

Hoppas nästa år blir bättre än detta år... utan sjukhusvistelser utan vidriga människor som är jobbiga osv osv..

Ibland undrar jag var folk får allt ifrån? hur dom kan få vissa inlägg att handla om vissa, alltså förstår ni hur jag menar.? om jag typ skriver "jag såg en gammal vän härrom dagen" så kan vissa (nu i detta fall tjejer) få det till "ÅH shit its my man she talk about lets kill her" näe men typ alltså.. jag dör av garv varje gång jag får höra liknande.. vad är ni rädda för? haha. jag garvar åt er.. HAHAHA (garvar hela natten som ni uttrycker er) tssss


Igår var det iallafall roadtrip underground typ. åkte 104 mil.. (ont i röven) men hade verkligen skit kul =) resan startade 04.00 i går och avslutades 00.20 i natt jag har tagit bilder på våran resa som jag får lägga upp senare (mobil bilder) =)

Resan började jobbig, jag körde första biten, och jag svär mellan västervik och mariannelund v det blank is hela vägen, det styrde typ ingenting!! men vi körde, vi planerade vilken väg vi skulle köra som va närmast.. vi passerade vimmery, eksjö nässjö och när vi nästan var framme i jönköping så kom jag på att vi skulle ha sväng mellan eksjö och nässjö och inte alls passera varken nässjö eller jönköping.. haha resan hade knappt börjat och vi hade redan kört fel. så det fick bli lite omplanering och en ny väg att åka.

Tillslut nådde vi första anhalten som var Ullared klockan 08.30 =) och där inne spenderade vi många timmar, tappade väl bort varandra 9743895 gånger. menmen vi åkte därifrån tillsammans iallafall =) och många påsar vart det och kontot krympte massvis. vi fortsatte vårtan tripp till Göteborg Bäckebol och Ikea =) jag var livrädd när jag körde inne i göteborg, usch vad mycket trafik och avfarter och folk.. ibland skrek jag nog i bilden, " MAMMA HJÄÄÄÄÄP" haha men tillslut kom jag ju in i trafiken och det flöt på =)

Inne på Ikea gick vi runt och skrattade mest åt alla komentarer som vi har kastat ur oss denna dag, glömde nästan att kolla på alla grejer som fanns. haha, vi kom till barn delen av ikea, där var alla grejer vi skulle ha typ. vi hittade nästan allt vi skulle ha. sen orkade vi inte mera. så vi gick direkt till kassorna och betalade.. ut i bilen och iväg.

åkte lite vilse hamnade i någon liten del av göteborg och johanna brister ut " villket getto, här tänker minsann inte jag gå ut" hon lät livrädd när hon sa det. så det fick jag skratta mycket åt minsann.. =) vi letade oss till flygplatsen där vi bestämmde oss för att stanna tills flyget landade.. vi kom dit klockan 16.00 tog en fika på cafet som fanns på flygplasten, varsin smörgås och kaffe 149:- BILLIGT not. men det fick gå vi hade ju endå några timmar att slå ihjäl.

Tillslut landade planet 19.10 Jimmy och hans familj kommer gåendes vi kunde kasta in bagagen i bilen och äntligen åka hemmåt. rsan hem var lång. jag körde första biten til ullricehamn eller vad det hete, där skulle det stannas och ätas, satt där 1 timme typ, sen var det non stop hem. klev innanför dörren 00.20 kastade av mig kläderna och dök döendes ner i sängen. fy vad trött jag var. helt död...

idag är det en ny dag och i morgon ett nytt år.. ska till jobbet snart, sen efter jobbet blir det middag coh raketsmällning hos/med Jessica och Theo och barnen förståss.. masssa mys..

Hörs nästa ååår! GOTT NYTT ÅR till er som förtjänar det!

new week.

veckorna bara rasar iväg. på torsdag är det et nytt år! hur är det möjligt? shit vad tiden går..

igår hade jag lite kvlitetstid med min syster (mickan) vi kolla på lite TV och käkade kex med massa ostar.. massa mumsigt... i dag blir det lite kvalitets tid med min kära kusin (johanna) då jag ska sova där i natt för att gå upp tidigt och fara i väg till ullared och sen vidare till göteborg.. =)) massa trevligt.. förhoppningsvis blir det godis i kväll också =D

har varit med Jesscia på stan idag också. kollat lite på lite saker =) väldigt trevligt det också...

äe jag orkar inte skriva mera nu, ligger konstigt i sängen nu när ja skriver. tar ett par rader senare när allt run om kring inte är så komplicerat och störig!!!

andra dagen...

andra dagen jag är hemma och det känns underbart skönt, men nu börjar "mamma livet" igen städa diska tvätta städa diska tvätta, och jag måste säga att jag har saknat det lite den senaste veckan, kunna ställa sig och diska ut lite tankar dammsuga bort lite aggro lixom, gud så underbart..

Mamma ringde mig förut bara tjöt rätt ut, hon var jätte ledsen, så jag fick kasta på mig lite kläder och springa hit (är hos mamma nu förövrigt) hon behövde lite tröts, så i kväll tillhör hon mig, vi ska gå ut och käka, kanske se en bio om det går någon bra annars blir det bara lite mys på någon resturang här i stan  =) det ska bli trevligt med lite kvalitetstid med min egen mor, det var ju länge sedan det bara var hon och jag... <3 jag älskar min mamma..

Nepp nu ska vi ta en kopp kaffe och mamma ska röka.. själv har jag ju slutat =D  9 dagar nu utan ciggisar :D

hörs senare.

Hemma igen =)

Hej alla bloggare, länge sen nu alltså... Jag skrev ju att jag var sjuk 40-41 graders feber... tro mig jag var sjukare än vad jag trodde.. i måndags vart det ilfart till akuten, då jag inte längre kunde stå på benen och jag fattade absolut ingenting, akut besöket resulterade i att jag var inlagd!



Inlagd alltså, på avdelning 5 som specialiserar sig på Njur och lung sjukdommar, jag hade fått njurbäcken inflammation ojösse namn så inte roligt det var, vart inlagd med dropp efter dropp sprutor med medicin och 100 tals tester, minns inte allt för mycket på måndagen men alla blåmärken i mina armveck osv visar ju vad dom har gjort ;)

Låg där dag ut och dag in i min lilla säng, febern höjdes och sjönk, höjdes och sjönk jag kräktes i min lilla påse och bara låg där och kall svettades. kan ni tänka er EN JULAFON TILL på sjukhus... helt sanslöst. missade min dotters första julafton och hennes 1 års dag, och det borde ju vara förbjudet.. men nu är jag äntligen hemma..

Idag har vi haft en lite mini jul/födelsedag för min lilla Bella, dom hade varit snälla och sparat lite paket tills jag fick vara med och öppna, och det uppskattar jag verkligen.. Tack...

Hoppas ni andra har haft en bra Jul iallafall och sluppit det jag fick vara med om detta år.. =)
nu är det dags för lite lek sen en tur upp till Jessica och Theo kanske, om snubben vaknar snart (han var ju ute igår) haha

Hej på er allihopa hej hej.

sjuk helg.

ja sjuk bokstavligt talat.. har legat i 40-41 graders feber hela helgen. har fortfarande feber så jag orkar inte skriva så mycket. hoppas detta försviner till julafton iallafall, tänker fan inte missa 2 julaftonar i rad.....


JAG ÄR HUNGRIG! har inte ätit sen i torsdags, då jag inte ens får behålla det jag dricker mer än kanske max 5 minuter =(

äe nu ska jag ta en kall dusch jag svettas ihjäl här...

God morgon!

uppe med tuppen idag, klockan ringde klockan 07.00, fast vaknade av att Reinaldo ringde 06.45 första gången. var tuvungen att börja tjata upp snubben i tid så han int blir sen till läkarbsöket klockan 08.15. han står i duschen nu =)

när han har gått blir det för min del att käka lite frukost och duscha jag med sen väcka lillsnörpa för en tur på stan med Jesica och lillprinsen =) ska bli mycket trevligt som vanligt =)

hörs senare :P

Bella bloggar lite.

tgm    m           lömkjhfgvcv fg c vvb thgbygxfdrtggukh,j.jk- srrfyh.41411220jh6hxfgghvhnzdfh
hf

tick tack tick tack.

shit, vad detta år har gått fort, kan inte ens förstå att min lilla prinsessa fyller 1 år på onsdag. 1ÅR det är ju helt sjukt, 1 år sen jag trodde jag skulle dö av smärta, 1 år sen jag trodde jag hade kissat på mig 1 år sen jag inte fick någon jul-mat inte fick titta på kalle anka inte sitta med släkten och öppna paket framför den öppna brasan 1 år sen det var den lyckligaste dagen i mitt liv =) dagarna blir ju bara bättre också, få se mitt lilla hjärta växa upp, det finns inget jag värdesätter mer än kärleken till mitt barn. Min lilla lilla flicka (som håller på att bli stor) ja gud, jag bara ler när jag tänker på det, ler med läpparna och med hjärtat.




sitter hemma hos mamma nu, har käkat lite här, kände inte för att sitta och äta hemma nu när snubben inte fåt äta någonting i dag. =( stackare, han får sitta hemma istället och dricka 4 liter laxeringsmedel då han ska på endoskopi i morgon (skratt) kanske inte fick skriva det här men det är ju inget att skämmas för ju.. haha stackare =(

imorgon blir det en runda på stan med Jessica och Adrian, dags att handla in dom sista jul-klapparna och jag har hittat dom perfekta klapparna till min mor och far =) haha, men har den svåraste kvar, vad ska jag ge min snubbe då? öööh ja det är ett stort frågetecken där, hoppas på att Jessica har någon bra ide.

äepp nu blir det lite tv innan man åker hem och håller snubben sällskap i drickandet ;)


=/

jag blir faktiskt lite ledsen när jag får höra hur vissa människor behandlar mina vänner. jag ska nog skaffa en ny sådär pinn man fick i lågstadiet "RÖR INTE MIN KOMPIS" nej men alltså ärligt nu, blir jätte ledsen när jag märker att dom far illa av allt som sägs om dom, och när jag ser hur falskt dessa människor beter sig mot dom. När dom träffas "hej hej gumman å vi måste ses någondag bla blapuss i gull gull" och när ryggen vänds "shit vilken fucking slampa haha" vad är det för vännskap? står för vad ni tycker, tycker ni illa om någon säg det till personen och stå för det istället för att gå bakom ryggen.

Jag skulle uppskatta om folk sa till mig vad dom egentligen tycker, jag vet att många inte gör det och att dom snackar om mig bakom ryggen, men jag bryr mig faktiskt inte,. jag vet vilka som säger vad och dom vet också att det kommer ett bakslag en vacker dag. ska ni nödvändigtvis snacka skit tänk då på vilka ni säger det till smart skaft! allt kommer alltid fram förr eller senare på ett eller annat sätt....


Vad har gjorts idag då? jo det ska jag berätta, vaknade i morse när klockan ringde 08.30 fick slita både mig själv och lillan ur sängen fixa till oss och käka lite frukost för att sedan traska ner till stan för lite vaccination på BVC och lite pappers ifyllning å försäkringskassan. traskade hem igen, slet upp snubben lekte lite innan det var dags att sova middag, så då passade mamma och pappa på att titta på en film (highschool musical 3) tror inte snubben var allt för glad åt film valet så han hoppade in i en lång dusch istället.. sen bar det av mot Gamleby där vi skulle spendera resten av dagen/kvällen med snubbens pappa och hans familj, mycket trevligt var det =)

kom hem för en stund sen, lillan sover som en stock, förhoppningsvis hela natten, snubben åkte til morella med Reinaldo för lite kaffe och jag,ja jag får sitta och glo i min ensamhet, men det gör inget, det är ganska skönt =)


sitter och pratar med molly nu och det ser ut som det blir e ny sthlms shopping resa snaaaarare än vad vi trodde =) weeeiiiiiyeeeeahYO! =)

hoho nu blir det at krypa till kojs och vänta på att snubben ska komma hem så vi kan se film och sedan somna i varandras armar =) myyyyys..

Prinsessorna =)



Princess Engla & Princess Bella



NU snodde jag bilden från Lindas Facebook, hon skulle skicka bilderna till mig som hon tog när vi va och fikade med Sofie Engla och Camill, men som vanligt har inget hänt haha, ett under att jag redan fått bilder från i fredags :P haha Puss på dig gumman!

Böcker sökes!

Arbetsmiljö & säkerhet av Alfredsson mfl
Datorkunskap, office 2003/Windows XP
Etik och livsfrågor i vård och omsorg av Carl E Oliverstam mfl
Medicinsk grundkurs 1 av A. Nystrand
Människan socialt och Kulturellt av K. Cronlund
Omvårdnad 2002 av Shalqvist mfl
Psykriatri av Andersson Höglund mfl
Psykologi av K. Cronlund
Sjukvård av J. Strömberg
Social omsorg 2000 av Wiberg Arvidsson
Vård & omsorgsarbete av Fhyr mfl
och sist men inte minnst en Medicinsk ordbok

Snälla hjälp mig!! har någon av er dessa böcker, hör av er så kan jag köpa dom... pliiiiis

Måndag.

Det vart inte allt för mycket pepparkaks bak för varken min eller Bellas del igår.. Vi började lite smått, Bella tyckte det var godare att bara äta degen, och somnade tillslut sittandes i stolen, så inga bilder vart tagna, jag fortsatte tappert när jag hade lagt in bella i sängen, men GUD vad jag tyckte det var tråkigt..! var det så länge sedan jag bakade att jag glömt hur tråkigt det var?! vad skulle jag baka för jag tycker ju inte ens om pepparkakor :/ aja några vart det iallafall.  =) hehe

Ifredags fick jag ett brev hem till min postlåda, har ju missat att berätta en stora nyheten, vänta potatisen kokar över i köket hör jag.... Jo iallafall, jag fick ett brev alltså där det stod:

**OPVUX09/1
Du är antagen till rubicerad kurs inom vuxenutbildningen med kurstid 2009 01 14 - 2010 06 04, du hälsas välkommen till kursen.

Frida ska börja i skolan =) weeiii jag kom alltså in, även att jag hade skit betyg endast från årskurs 7 - 8 - 9 =))
Men idag ville jag börja gråta över det, man måst ju alltså köpa alla böcker själv, och inte visste jag att jag behövde minst 12 olika böcker och dom var farao inte billiga alltså.. shit, fick en smärre chock. Pank kommer jag bli, om jag inte hittar några bättre begagnade förståss, någon som har??

Näe nu måste jag gå ut till spisen och kolla till den goda potatisen som kokar så vackert där ute, JAG ÄLSKAR POTATIS! (mina vänner kallar mig Håkan)  Tvingade snubben att åka och handla tomater, då jag också ÄLSKAR TOMATER! haha



Gratis Linser, ja varför inte?

Molly Tipsade mig om hur man kan skaffa gratis linser på ett snabbt och lätt sätt.. man behöver bara skriva lite om en sida och länka till den, så ja varför inte, vem testar inte det ? :P



www.fargadelinser.com är en sida med just då färgade linser så klart, men det finns även kosmetik hårprodukter hudvård och parfymer, och vad jag kan se så verkar det vara riktigt bra grejer..

så gå in och kolla vettja =)

Helgen.

Torsdag

Firade min och morfars födelsedag med massa smörgåstårta och kakor =)



Fredag
,

Massa mys framför idol med flickorna, sen lite utgång på de.




1 bild säger mer än 1000 ord heter det va, haha hade skit kul. tackar mina fina flickor för en guldkväll på stadens torg och gator =)

Lördag

Sov verkligen skit länge,  mådde inte så jätte bra, snubben och jag åkte till  mamma och hämtade hem Bella, passade på att käka en mat bit hos mammsen också, fick tyvärr inte behålla maten allt för  länge =(

Senare på kvällen vart det lite fika med snubben ungen och snubbens kompisar på Morella =) det var trevligt..


Söndag

sitter nu hos mamma, ska baka pepparkakor med lillan, bilder på baket kommer jag lovar =) nu är det bak tajm =)

Fredag.

Fan har verkligen varit dålig på at blogga nu ett tag, men jag har haft för mycket annat för mig och när jag väl har haft lite tid är jag för trött för att sätta mig och träffa rätt bokstäver :P

Igår var vi hos min mormor och morfar som sagt och firade både min och morfars födelsedag, det var mycket trevligt, tror snubben var lite nojjig där hemma, när han fick träffa hea släkten, (vi är ingen normal släkt) där gäller det att kasta skit och vara allmänt elak mot varandra hela tiden. kasta massa skit på varandra är det vi gör när vi ses alla kusiner.. vi menar dock inte så illa men lite... hahah

snart är det jobb som gäller 13-17 kort tur, när jag kommer hem så ska jag lämna Bella hos sin mormor sen blir det utgång med min lilla Molly, oj så jag saknar dig!

måste fixa till mig nu =)) hörs senare.

LINDA RING MIG!