Bjuder på 2

2 st gamla pics jag hittade på min lur, dom bjuder jag på =)

Mammas trötta.Bella Bella Bella, hon är det bästa som finns! <3

Bowlng och tequiiilaaaa.

Börjar med att tacka girlsen för en skit kul kväll i går.! Vi (Lindha Cissi Carro Pernilla Ida Jeana och Jag) firade Jennys födelsedag med lite disco bowling och mat til en början. det var as kul att bowla även att man inte var så duktig.. haha efter bowlingen och maten bar de avtillbaka till Lindha fr att festa vidare och gå ut på stan.. klockan slog 12, det känndes som det var 750 pers hemma hos Lindha.  (18 personer i en liten 1:a) hela golvet var fullt med barn, som drack vin direkt ur tetra packet. hahaha. Ja Pernilla och Cissi drog ner till stan lite innan alla, Vi skena omkring på stan som jag vet inte vad.. dansade runt, flummade runt, och garvade som fan när det va dags för toalett besök. Cissi, du är inte klok btw. <3 1 tequila rann ner 2, 3, 4 rann också ner sen var det kört för min del kan ja säga.. Cissi sa att jag missade finalen, men jag hade dött i finalen jag lovar..

Hade sällskap med Stani Djela och Toni hem. tur var väl det...  =) Men kors i taket att i dag mår jag fakiskt bra =) solen lyser ochja såg folk sprinka runt i bikini här på baksidan.. så nu ska jag ut i det fina vädret... finns det något annat alternativ?


BELLA KOMMER HEM I DAG <3

En berusning i kroppen

jag lovar och svär, jag fryser som en naken-hund på nordpooooolen! har suttit i stadsparken tills nu med Lindha och Madde och tagit ett par öl och snackat massa skit, jävligt trevlig men jävligt kallt till slut.. vi snackade om folk och deras skit snack och man kan ju inte göra annat än att garva.. Lindha sa en jävligt bra fas.. "keep talk shit about me, you make me famous" och det e ju precis så det är.. jag har aldrig brytt mig om vad folk ha tyckt tänkt eller sagt om mig jag kommer aldrig att göra det heller, jag vet vart mina vänner står och det räcker gott och väl för mig, jag behöver inte fler folk i mitt liv, jag har så jag klarar mig! Dom som snackar är dom som bryr sig eller är avunssjuka. let them be helt enkelt, jag har aldrig brytt mig mindre..

folk har väldigt olika uppfattningar om mig det vet jag och jag vet också att alla mina vänner har tyckt illa om mig till en början eller tänkt något dumt, tills dom lärt känna mig, jag kanske verkar tuff katig eller dum utåt mot folk jag inte känner, men det är för att jag har svårt att släppa folk för nära, eller så har jag inte tyckt bra om människan i fråga från den dagen jag träffade denne. thats it.. jag är jävligt snäll egentligen även om det kanske inte ofta syns eller märks. ärligt varför ens lägga energin på att skriva detta.. skit samma, det rensar mina tankar och jag får fram vad jag tycker tänker och står.! dom jag öppnar mig för ska veta att dom är/betyder något speciellt för mig. ni är inte många!

jag är så trött på folk som har skapat uppfattningar om folk dom aldrig någonsin har träffat, det är alla jävla rykten och allt jävla skitsnack. vem fan bryr sig egentligen. skaffa en egen uppfattning innan man yttrar sig istället allt skulle bli så mycket bättre..

skitsamma nu när vi gick hem iallafall var jag så jävla kissnödig att jag iste inte vart jag skulle ta vägen, var frustrerad på Madde för hon helt plötsligt skulle stå still och prata, jag trodde det skulle rinna ut genom öronen och jag såg guld-fiskar jag svär.!

nu är jag så där lagom berusad att jag ska skutta till sängs, en härlig känsla och jag vet att jag kommer somna as gott och as snabbt.. men först ska jag äta en apelsin för det e så jävla gott!

take care /Frida

blogg torka.

jag har verkligen blogg torka. jag har inget att skriva, känner mig inte ens motiverad till att skriva, sorry borry men det kommer väl tillbaka..

kom precis hem från en hel dag på stan, Luncha med Tess, fika med Mamma och Bella, fika med Nadja, fikade igen med Nadja, fikade igen med Nadja Olga och Natta. handlade på willys med Natta haha mkt fika med lite kik i affärer imellan ;) så kan det gå en dag som denne..

äsch nu ska jag gå och. hmmm...  göra nått annat än att blogga iallafall.. Hej hopp

brrr gånger 28

efter några timmar på sparbanken arena är jag äntligen inne i värme!! tror mina fötter ligger kvar där bakom baren.. trodde dom skulle ramla av mig ett tag skulle haft extra strumpor fan, hade 3 par byxor 3 linnen 2 tjock tröjor och min vinterjacka på mig men frös endå! vart tog värmen vägen????? brrr så kallt...


sitter hemma hos Ali och dricker te och lyssnar på lite skön turkisk musik.. finnes riktigt med woo... fy fy fy,, nu ska jag sätta mig i soffan och vara lite social med folket som är här innan jag ska traska vidare hemmåt och krypa ner i min underbara säng! :D


Later då! /Frida

king ju! =)


gammal mindsurfing blir ny!

Satt och kollade lite på mina gamla inlägg här i bloggen och då hitta jag detta inlägg som jag sparade den 24 september 2008.....

Känslor känslor KÄNSLOR? ja det är knepigt det där..

Kan du kontrollera dina känslor så kan du också vara säker på att din grundinställning blir positiv. positiva känslor skapar drivkrafter för dina handlingar och ger dig kraft att stå ut med prövningar. Allt tänkande är faktiskt känslomässigt. Alla beslut, val och handlingsvägar bestäms i sista ledet av känslor och värderingar.

Det är inte fel att låta intution och känslor att fatta de slutgiltiga besluten av olika alternativ. Faran uppkommer när intutionen får ersätta tänkandet.

Sen det där men kärlek, vad är det för något? Kärlek är nästan omöjligt att beskriva. både upplevelsen och känslan är så olika från person till person och den varierar säkert för var gång man bli kär.

Det finns många olika slags kärlek. Föremålet för ens kärlek behöver inte vara en annan person, du kan älska en hund eller en katt lika mycket som en annan människa, många älskar även sina föräldrar och syskon väldigt mycket. För många innebär kärlek det man känner för en annan person. För endel pirrar det i hela kroppen bara de tänker på personen som de känner för. Några kanske känner ruset och den konstanta värmen, och del kanske bli kallsvettiga? många kanske inte kan sluta tänka på personen de känner så starkt för.

Men en sak är säker, Kärleken lämnar ingen oberörd Kärleken skiljer sig också beroende på om den är besvarade eller inte. Är du lyckligt kär känner du dig oövervinnlig. Är du olyckligt kär kan det kännas som hela världen rasar samman!jag har funderat mycket och ställt mig själv frågor som, När fan jag ska känna av kärlekens känslor.. ska det vara så svårt. jag vill också känna det där pirret man kan få i kroppen och bara tänka på en person som gör mig lycklig. Visserligen så gör jag ju det självklart genom kärleken till min dotter. Henne är ju någon jag älskar högt över allting annat och det kommer jag ju alltid att göra! något jag värderar så högt att det finns inget annat! 

Men det är endå nått jag känt att jag saknar, prinsen i mitt liv det andra pirret i kroppen man kan få, det vill jag känna, jag vill vara nykär.. jag vill sväva på molnen och bara må precis jäte bra! men tydligen så finns inte det för mig för tillfället, men det kommer väl till mig också? just nu är jag också jävligt osäker på att jag någon gång verkligen har kännt dom där känslorna över huvudtaget? har jag ens älskat någon som jag har sagt det till? usch nu känner jag mig dum, men dom tankarna finns där och våldtar min hjärna. sjukt men sant.

När är det min tur att hitta prinsen som ska tillhöra mitt liv?!

men nu har jag fattat! och gjort mig själv ett svar!

Min enda kärlek
och det räcker faktiskt det gott och väl!


Det bästa som någonsin hänt! Min Belinda <3

kommer prinsen tillslut fram på sin vita springare så är det ju ett plus i kanten ;)

jag har lill-hulda, min familj och mina vänner, vad mer kan jag begära? jag mår väldigt väldig bra med dom i mitt liv varför sträva mot ett "perfekt liv" när man endå aldrig kommer få det, begäran växer ju endå hela tiden, när man tror man har allt vill man ju endå bara ha mer? varför nöjer man sig aldrig helt och fullt ut?

as long as you love me!sitter hos älskade Lindis just nu, väntar som vanligt på att hon ska bli klar!! hon har ett skaaapligt storbråk med hennes garderob precis ;) höhöh

på tal om överskriften då.. Linda har en spel lista här med Backstreet boys då, så just nu är det just den låten som skriks ut från högtalarna. HAHA ja det var ett tag se man hörde desse boys lixom haha..

Vi ska snart gå och möta Ronjisen också och ta en cider i solen, även att det e bajs kallt men snart e det fan sommar man måste ju öva lite ;) få in rutiner lixom, veta hur man ska sitta på stolarna åså ;)
(om nu solen inte hinner gå ner innan linda är klar vill säge)

näe nu ska jag skynda på henne lite..

I morgon hoppas vi på fint väder så det kan bli mer uteaktiviteter med lill-hulda <3 she's my only love!

some pics

lite ute bilder från härrom dagen i parken =)

tidsfördriv.

Haha ja vet fan om det var så roligt, men lite tidsfördriv endå, try it, du kanske tycker att det är roligare än vad jag tyckte ;)

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga.


Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
vill du bli hämtad efter jobbet?

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
jag är blatte fifan inge svenson, svenska 2 tak. jag siter, sj då?

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?

jag kom hem nu men jag kommer till dig om en stund

Vilket sms blev du mest berörd av?
Tja, ska vi dra på party massa sthlms snubbar hihihi kram systra di

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
shoo.. nista bratte, sta radis? duga setnja?

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?

ska du inte ut i kväll?

Vad vill du höra mest av allt?
Frilda, är min bajs!=) ses sen pullan! puss!

Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?

glad påsk, ska vi ta sällskap till blå-kulla i år också?

Din romantiska replik?
YO bitch gör ho? har du snackat med vår syster? Jess alltså? kram sis

Vad skulle du säga om du blev bestulen?
ok skitsamma då!

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

fuck off, säg walla! kom nu du ska med!

Sol-Torsdag!

another lovley sun day, jag blir på så fruktansvärt bra humör så det är inte sant!

sitter hemma hos Linda nu och hon e galen för hon inte hittar kläder :P men nu äntligen ska hon bara borsta sina gaddar! :) VI MÅSTE JU UT I DET FIN FINA VÄDRET for f. sake!

Ska jobba sen igen 14-21 fyfan jag vill var ute i det fina vädret, och varje lite ledig minut på jobbet ska jag sätta mig på baksidan med kaffe i handen.. NICEEE!

Linda.. snart e det dags för lite Dääänc paawwaaaa.. Hahah.. vi ska gå igenom stegen och bli kiiing.. hahah <3

Time for us to gooo See ya in the sun :D

/Frajdaaaaj

Nice Day!

Riktigt härligt väder idag! och självklart jobbar man, skulle hälst av allt bara sitta hemma ute i lekparken och se på när Bella skenar omkring som en tok upp för trappan, ner i rutchkanan om och om igen. det är så häärligt!

Det är dessa soliga dagar man verkligen vill spendera med sitt/sina barn, bara mysa ute i solen.. hela kroppen ler ut i solen sken, det finns ju nästan inget bättre?

Äsch nu ska jag göra lite nytta sen sista timmen, men först en kopp kaffe på baksidan av kontoret, vindstilla i solen :D weeiii

SUNLOVE /Frida

Dear söndag!

Barnet sover, Madde är inte hemma, jag har en kväll för mig själv, och det är så fruktansvärt skönt.. Har plockat ur mitt löshår i dag och just nu så ligger det en flaska färg i mitt hår, lite nytt och fräscht är ju aldrig fel.. en ansiktsmask ligger på struket i ansiktet, jag har tänt lite ljus hällt upp en kopp te, sitter lutad i soffan och bara njuter. just nu känns livet helt underbart... jag är lite av en ensam människa, jag trivs som fisken i vattnet när jag e själv, och ger mig själv lite tid.. helt underbart, det går någon film nu på tv som jag tittar på den verkar bra.. ska fila naglarna lite och fixa med dom, sen blir det nog sängen skapligt tidigt i dag. i morgon blir en dag som jag ska unna mitt barn, bara göra massa roliga saker med henne nu när jag inte har träffat henne på skiiit länge (1 vecka) saknar henne så gryymt dom dagarna hon inte är hemma..

hade trevligt igår måste jag säga, synd att det vart så jobbigt ute när det var aldeles för mycket folk ute så man inte ens kunde röra sig... helt sjukt..

Tack Linda btw för en sjuk skratt kväll igår, saknar dig faktiskt väldigt mycket..! vi får ta och ses oftare...

tillbaka till sofflutet.. =)

Kramar Frida


hej påskafton

Kanon påsk-fest hos linda pågår nu.. :D hahaha

jag vråler säger jag bara, garvar sönder i små bitar, hur kommer denna kväll sluta?

nu är det dags för dans, vi höööörs heeeeeeeej :D


Varsegowd Ronja, nu har jag uppdaterat ;) hahah