rökskadat gods!

WARNING WARNING!

Någon har gjort mig så förbannad att det bara ryker om mig, saker och ting blir rökskadat här! dom sakerna ska ersättas dom också.!

ditt falska lilla spel du kör med kan du försöka lura någon annan med, livet är inte ett monopol och genom mig når du aldrig till GÅ! du har ärthjärna gumman, och vad gör ärtor i vatten? jo dom sväller och sjunker!

du har bjudit upp till dans, du ska få dansa en vals, nu har valsen startat och det är omöjligt att lämna dansgolvet innan dansen är slut! hur lång valsen blir är upp till dig den är slut när du gjort rätt för dig och alla saker är tillbaka!

bristningsgränsen närmar sig jävligt fort, och snart kommer övertrampet och då kommer jag bli galen!

kleptomaner & mytomaner finns det ju överallt, även här gott om dom faktiskt men jag har stött på den värsta sorten!, du är verkligen en liten råtta du lilla flicka!, sakerna du snott från oss ska ersättas inom en väldigt snar framtid.. och den framtiden är väldigt väldigt snart här, snarare än vad du tror.. du kommer ångra dig att du inte erkännde och gjorde rätt för dig när du hade chansen, när jag gav dig chansen. nu är det sista skeppet bränt och det går inga mer tåg. tuuuut tuuuuut you goolhoe!

detta skulle kunna kosta dyrt genom en hel livstid, det svär jag på.. har du någonsin hört ordet respekt?! Man stjäl inte från någon som ställt upp för en när det har skitit sig och man inte ens har ett eget tak över huvudet!, någon som släpper in en i ens hem under ens tak fram till ens matbord låter personen få sova i ens säng duscha i ens dusch till och med lånar ut kläder som du sen stoppar på dig och gör dig av med. and all for free! är det det som är tacken?  det finns bara inte!

nog har man hört om långa kleptoman fingrar men dina fingrar är nog mer som bläckfisk armar.. det är som om du skulle ha sugproppar på fingrarna också för allt som du ser plockar du ju på dig, allt du passerar.. Allt! jag fattar inte hur du kan sova om nätterna med det samvetet du borde ha,du lär ju ha skapligt svettiga drömmar iallafall, du kanske får sno dig en flytväst också på din nästa stöldturne för annars kanske du drunknar för drömmarna lär ju inte bli bättre, snarare sämre för det finns ju ingen hejd på dina fel steg eller dina fingrar.? du behöver seriöst hjälp, kraftig hjälp om ens specialisterna kan hjälpa dig!

fast allt jag skev nu fattar du ju endå inte ett dugg av säkert för det är ju dig vi pratar om personen med verkligen ingenting innanför pannbenet!.. finns det en utbildning i falska mytoman kleptomani så har du ju gått där, du gick ut med dom sämsta betygen som inte ens en åsna skulle komma ner i, du sköter inte dina kort rätt du blir bara bortgjord! skämms du inte?

jag har ALDRIG kännt en sån här ilska till någon eller något förut. den här ilskan är något i hästlängder. Jag befinner mig i upprorstillstånd som inte är av denna värld längre, det här borde inte vara möjligt..! hur fan har du ens mage att göra allt du gjort, när du inte ens har en stake till att paddla kanot på en sandstrand (inget vatten du vet)

fyfan för dig säger jag bara! fyyyyfan! jag känner mig spy färdig alltså!

totalt väck dygnet runt, hur fan orkar du?! vad tog ditt vett vägen? har du nånsin haft nått överhuvudtaget eller är det bara dig själv och ditt välmåeende som är värt något? hur kan du ens tro att du mår bra?!

jag väljer att avreagera mig lite här istället för på dig för du är faktiskt inte värd att få det här sagt till dig, det är alldeles för  lindrigt detta, jämt i mot ditt beteende mot dina sk. vänner som du nu inte har kvar, du kommer stå ensam väldigt snart och ensam är inte stark, ensam är ensam! väldigt ensam. du lyckas vända alla imot dig genom ditt lilla behov, du tycker inte att det är viktigare att ha vänner än massa ovänner för det är precis vad du kommer få om du fortsätter i dessa banor. snor saker från dina vänner.. hur ska man någonsin kunna lita på dig.. det kommer man aldrig kunna göra igen! aldrig!

du är så tragisk gumman, och hela den här grejen, det liknar apskit!

du försökte sätta dig på mig, likaså försökte du sätta dig på så många andra, men det tog verkligen inte lång tid förrens du ramlade av.. tyvärr försent för vissa! du försökte men du lyckas inte, som med allt annat du gör.. du misslyckas! det du har gjort nu kommer du aldrig kunna komma ifrån eller kunna skylla i från dig på någon annan, inte på nått sätt, hur du än gör, för jag tänker inte ge mig överhuvudtaget. en ursäkt ska komma, sakerna ska vara tillbaka och ersatta du ska försvinna ur våra liv och aldrig mera ta kontakten men någon igen, ingen av oss inga av våra vänner eller deras vänner eller deras vänner, jag kan fortsätta bra länge till, men du förstår ju princip saken!

det finns nog ingen som vill ha en sådan person involverad i ens liv, en person man alltid måste hålla ögonen på en person man inte kan lämna själv någonstan en peron som man aldrig någonsin kan lita på! borde du ens räknas som människa? Nej jag tycker inte det, för en människa visar respekt för andra människor och deras tillhörigheter, och det är ju något du verkligen inte gör! jag vet inte ens om du vet vad det ordet är för något.. respekt...respekt.. ringe det någon klocka? om jag ska vara ärlig jag tvivlar starkt på att du vet vad det är!

jag har alltid trott att alla människor kan förändras, även dom trasiga. Men inte du gumman, inte du!

Tragiskt, men detta är dagens sanning, detta dyks på lite var stans, lite här och där, man trodde ju aldrig att man själv hade en sån vän, de är därför man inte ska släppa in människor förfort i sitt liv, det kan ju faktiskt vara psykopater av alla dess slag.! jag gjorde det misstaget en gång, och det var första och sista gången!

allt du sagt och gjort nu hoppas jag verkligen att du alltid kommer att ha någonstans i din ärta till hjärna, där det kommer ligga och skava, för du fattar väl själv att allt det du gör och det du håller på med kommer att drabba dig allra mest!? saker går alltid att ersätta men ditt psyke med det samvetet kan man aldrig ersätta, det kommer alltid att finnas kvar där hur du än gör, och jag hoppas faktiskt att du kommer må dåligt av det här väldigt väldigt länge, för så som du har gjort så gör man bara inte.!

Kommentarer
Postat av: Jen

Jissus! Här var de någon som kände sig irriterad :) UT med de bah! pusssssssssssss

2009-04-07 @ 15:40:39
URL: http://jenniferpettersson.blogg.se/
Postat av: Denna Sanna Kvinna

Go go go. En och annan rad blev det

2009-04-09 @ 00:40:13
URL: http://sofieb.blogg.se/
Postat av: Molly

Hey, vi sitter lite i samma sits just nu. Vill du göra något eller bara prata så får du gärna ringa nån dag :)



Saknar dig!

2009-04-09 @ 01:37:43
URL: http://molkan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




Design & RSS

RSS 2.0


RSS 2.0