Random retard.

Sista blogginlägget för i år då, dåligt med uppdateringar nu vid jul jag vet, men vad ska man göra när man inte har tid? ;)

sitter nu på jobbet iallafall, bara väntar på att klockan ska slå 22.00 så jag kan få gå hem och krypa ner i min varma och sköna säng :D jag längtar efter den (: jag tänker då inte ha någon huvudvärk som alla andra i morgon för jag ska jobba ! jobba jobba jobba, tycker inte jag göra annat, but i like it.. 

nytt år då, några förväntningar? NÄE. Jag tänker då inte ge några nyårs löften, för jag håller dom inte endå, jag tänker inte sluta röka, för jag tycker det är gott, jag tänker inte börja äta sundare och träna mera, jag trivs med mig själv. jag vet bara att 2010 har ett par datum som jag ser fram emot och det räck gott och väl :D

nästa vecka bär det av på en liten resa också, en weekend i paradiset, om man nu kan kalla det så ;) haha ska spendera ca 12 timmar med min älskade på högsta mys nivå. och dit längar jag verkligen! *skuttar runt* hoppas verkligen dessa dagar tills dess går jätte jätte fort, behöver pussa av mig lite :D <3

näe ni nördar som läser detta (för det mesta) strunt babbel. nu ska jag köra sista racet på jobbet och sen SPRINGA hem till min säng och spendera dom första timmarna på det nya året där i min ensamhet! jobb i morgon igen 07-14 sen kommer min prinsessa hem på eftermiddagen också. I LIKE ALOT! 

bye bye suckers!


 



......



JAG
är överlägsen för att DU är underlägsen

- Jag ska visa dig det.



Nu kanske.

nu kanske mina meningar blir med sammanhängande och mer förståelsebara? :)

Hade det verkligen jätte bra hos Charlotte på henns JulNatte mys, det var kul och väldigt trevligt måste jag faktiskt erkänna (: mycket skratt och mycket kaffe och självklart mängder med godis (som om inte all jul-mat gjorde att man gick upp 10kg) (: när julmyset började splittra människorna tog jag mig en power walk hem till Jan och hans kusin för att snacka lite skit vägen dit känndes piss lång och vädret var skit, men jag traskade på.

Väl hos Jan resulterade kvällen/natten med vatten-pipa, arabiskt starkt nedrans kaffe och så fick jag en lektion i arabiska och som vanligt när jag försökte säga det dom bad mig så möttes jag av as-garv, dom tyckte det var jätte kul och förklarade 1000 gånger för mig att jag måste få mina stämband att vibrera mera "jaha och hur i helvete gör jag det då? ska jag börja gurgla som hos tandläkaren eller?"

fick hur eller hur lära mig massor, men nu minns jag knappt hälften (som vanligt) fick typ lära mig lite fraser som
"Hej, jag heter Frida" "hur mår du? Jag mår bra" och sån där typ vanliga fraser OCH även "imorgon ska du få betala" haha och sen så klart lite fina och gulliga "kärleks"-ord som dom förklarade så fint för mig och tyckte att jag skulle säga till min baby. MEN som sagt minnet är bra men kort minns inte ett smack hur man uttalar dom där gulliga orden, men minns hur det tydligen stavades ;) kolla nu vad duktig jag är (:

Ba3sh2ak
bamot 3alek
ba3badak
3yoni
3omri

och det skulle då tydligen betyda:

det finaste sättet att säga älskar dig
dör för dig
avgudar dig
ögonsten
mitt liv

på ett ungifär då kan man säga, det var svårt att översätta det direkt på svenska sa dom. ja jag vet inte? haha men kul hade jag, skrattade minst lika mycket åt mig själv som dom skrattade åt mig när jag försökte prata - med det är fan INTE lätt kan jag säga ;)

hur eller hur så vart det en givande julafton/juldags-kväll/natt. väldans trevligt.
klockan är nu, ja vad är den? 08.25 vart väkt av mobilen som vanligt och kan nu inte somna om. typiskt, ska ta och lägga mig i ett bad, fixa lite kaffe och bara chilla ett tag tills det är dags att röra sig till jobbet, jobbar 15.00 till 22.00 i dag sen blir det raka vägen mars hem i säng. har ju då inte sovit mer än 1½ timme i natt och måste somna på stört när jag kommer hem för i morgon börjar jag ju 07.00, MÅSTE orka upp! inget att snacka om.

hade först tänkt att träffa lite vänner efter jobbet, gå en sväng på stan och kolla läget och kolla folket men det kan jag säga redan nu, det BLIR INGET AV MED DET! utegångsförbjuder mig själv eller ja ger mig själv utegångsförbjud kanske det heter ;) förbjud, förbud?????? aja sak samma.

näe snart rinner vattnet över kanten på badkaret bäst jag sticker dit, meneee vi hörs då? :P

Puss och kram hela dan /Frida



-Älskling, fortsätt smörj läpparna
för snart kommer jag och pussar sönder dig! <3
Jag älskar dig alltid!

Trööött

Då var äntligen denna dag över, trodde aldrig den skulle ta slut. Är helt slut i kropp och sinne elöler hur man säger, är så trött i skallen att jag... ja har svårare att tänka än i vanliga fall typ. hahah

Bellan fyllde ju år då som sagt idag (Minnda tåååw åå, som hon själv säger) (bra tajmat säger även alla, men det var inte mitt fel) Det har vart en sån där NONSTOP dag där allt har gått i 350 km/h ingen lugnt och ro. eller nu ljög jag, jag stängde in mig i mormors tv rum efter julmaten vid 5 snåret och tog ma en lur på några minuter men vart snabbt väckt av telefonen som skrämde livet ur mig, först vart jag förbannad sen såg jag vem som ringde :D då vart jag glad och det gjorde inget att jag vart väckt (: aja nu bytte jag ämne.

jag skulle ju förtälja iallafall, Bellan, hon vart så uppspelt redan vid 7 i morse när vi gick in i sovrummet och sjöng för henne och hon fick ett paket. Hon vart gaaalen rent ut sagt hon flög upp ur sängen helt yrvaken, ut till granen och började slita upp ALLA paketen där under, dom paketen det var kläder i var inte lika uppskattat kläderna kastades åt alla håll och leksakerna var skit roliga, men tillslut vart hon så förbannad för hon inte visste hur hon skulle lyckas leka med ALLA dom nya leksakerna samtidigt.

hon har varit så uppspelt hela dagen så hon visst inte vart hon skulle ta vägen, tror knappt att hon visste vad hon hette där ett tag, munnen gick i ett hela tiden, det har bara sprutat ut nya ord som armband (ambaaan) Trasig (trasis) polisbil (plisbli) först tyckte jag hon sa GRISbil men det var visst för bra för att vara sant ;) haha. ahh massa mera ord iallafall. kul men ganska så jobbigt endå..

jag är så trött nu så jag vet inte ens om dessa meninga hänger ihop alls, kanske bara massa svammel.? ja jag vet inte..

sitter nu hos Charlotte iallafall och har Jul-Natts mys Med Henne, Anders, Marina, Mickan, Jimmy, ContaCinty och de minsta barnen men dom sover så klart. Massa godis och gott, de andra har gått på stark drickat men jag håller mig till kaffe i kväll. ska ju faktiskt jobba i morgon (klockan 15.00) haha. aja nu måste jag vara social lite innan jag blir nerslagen och bort knuffad för jag sitter här så får väl skriva lite mera sammanhängande när jag hinner nästa gångf.

äävafan vi hörs hej då.

24 december 2009

hälsar alla en god jävla jul och världens STÖRSTA Grattis till min prinsessa som fyller 2 år :)
Mamma älskar dig!

 

vart tar tiden och dagarna vägen?


R.I.P

 

SovGott lilla Noomi! :(

du lever alltid kvar i alla våra hjärtan du lilla charmtroll!

2009-01-19 + 2009-12-22


I´m done!

Jul-klapps jakten 2009 är ÄNTLIGEN över.. med femhundra sextio elva inslagna paket i sjuhundra femio olika påsar och med 6000:- mindre på kontot kan jag äntligen pusta ut och få börja känna ångest för man får leva på typ nudlar resten av året ;)

men allt är färdighandlat nu till Mamma, Pappa, Amy, Belinda, Liam, Lowe, Izabelle, Maja, Christine, Stoffan, Mormor och Morfar, har dock även köpt mig själv några paket också ;) det var jag värd tyckte jag. har lite små stuff jag ska inhandla i morgon bara OM vädret tillåter för just nu är det snö-storm IGEN massa blöt-snö denna gång dock.

Vi hade en liten Mini-Jul i dag hos mamma och pappa, deras paket inehöll ju kläder jag köpt som dom ska bära på torsdag, Pappsen fick en skjorta och en slips RIKTIGT fint faktiskt och mamma fick en jätte fin klänning. Amy vart då genast lack för inte on fick öppna ett paket så jag gav henne ett också som innehöll en nice parfym som jag tyckte var dyr faktisk ;)  men tänkte om när då jag fick paketet HON köpt till MIG som innehöll ett parfym set med min älskade ARMANI parfym <3 ME FUCKING LOOOOVE kan jag säga. Tack tack TACK Amy! just idag är du bäst men i morgon är jag bäst igen! ;)


Var hos Atza en sväng förut, har ritade lite på mig så Nona nu har jag också stjärnorna på handen som vi bestämmde. you and me din fucking kurd <3 haha

aja nu ligger jag här i en obekväm nedrans säng jämte Amy´s ostabila bokhylla och jag ber till gud att jag inte får den över mig inatt ;) haha, aja har lovat henne att se en film på min dator hon lackar snart om jag inte ger henne datorn, såå det är väl lika bra att jag ger henne den ;)

gooodnight sleep tight don´t let the bedbugs bite <3

aaaaaa du/ni har väl inte glömt vad jag sagt innan....??? ...att JAG ÄLSKAR MIN BEBOO massa massa MASSA! <3 och min Belinda också själv klart, den enda mannen och flickan i mitt liv!

Jalla Bye alla!

Onsdag igen.

japp eller ja nu ljög jag ju faktiskt, klockan har blivit torsdag. sitter här i min soffa med Nona tittar ut det är snöstorm nu på riktigt.. och kallt som hunna, vi kom nästan nyss hem har varit hos aca tittat på en halv film och han tatuerade henne, så nu har hon sina stjärnor på handen hon ville ha bara dom svarta konturerna sen skulle det vara klart men jag fick henne att fylla i dem med röd fäääärg dö fina vart dom (:

jag skulle också ha tatuerat mig, men jag palla inte sitta en stund på samma sätt, har så ont i kroppen idag s jag inte vet vart jag ska ta vägen. fick en i de i natt att jag skulle göra mina egna schabloner ch måla dem sen på mina skåps luckor, började skissa lite först vid 4. halv 6 i morse vart skissen klar jag kände mig ganska nöjd, letade fram halvtjocka kartonger och målade upp bit för bit där.

när jag målat klart dem också kom jag på vad jag skulle skära ut med då? hittade inget, var precis bajs trött klockan 8 i morse la jag mig för att sova, gick upp igen vid halv 12 och började då skära ut dessa bitar men en helt vanlig KÖKS-KNIV, och det var fan inte lätt!! vid klockan 20.00 var jag äntligen klar med dom, och ville genast förjar måla upp dom och det gjorde jag, 1 bilde iaf ska göra mera men verkligen inte idag för nu är det dags att sova innan jag somna här i soffan..

snön far där ute, det blåser och jag är GLAD att jag slipper vara ute! det ska vara som härrom dagen när man gjorde snö-änglar! haha Jag Björn och Jimmy stog och väntade på Charlotte och Marina, som var segast i satn så vi gjorde en tävling vem som gjorde den snyggaste snöängeln.. och jag vann... INTE haha lägger ut 3 bilder här nu..!

Nona Tatuerar sig
Min ena köksnålning
och våra fina änglar (:

   

nu dööör jag snart, ska kullerbytta över soffan och hamna i sängen och där ska jag stanna några timmar!

Jalla bye (:  /Frida



Ahmed, min bebooo JAG SAKNAR DIG!!! <3

Till dig <3 och förlåt!

Jag sa i tidigare skede att nu tänker jag inte försöka hjälpa någon mer igen, jag ska låta dom reda ut sina egna problem ! men det här klarar man inte helt själv om man inte är super kvinnan etv.

och det gör så fruktansvärt ont i mig när du är ledsen och nu kan jag ju lova att det känns verkligen inte bättre att veta att även mina ord sårar/-de dig, Jag gick på dig ganska så hårt. kanske lite för hårt med en gång?
Jag vet också att det jag sa... att det jag sa var verkligen det sista du ville höra, men endå sa jag det till dig. MEN det var/är för din skull, bara för DIN egen skull. du förstår säkert inte än hur, men tids nog så kommer du att göra det och jag kommer finnas vid din sida hela vägen också det vet du. jag ska stötta dig, se till att du hittar rätt väg att fortsätta "din vandring" på, du kan typ se mig som dina kryckor när du brutit benet, jag finns till hands så du inte faller ner igen!

I´m på sätt och vis sorry för att jag sårar dig och kommer fortsätta göra det ett tag till också tills du har fattat galoppen, tills du "hajjar läget"  men jag menar ju faktiskt väl i alla hårda ord, och det leder ju tillslut till något bra igen. du får chansen till ett "nytt liv" från ruta 1 där du kan göra bättre val eller iallafall tänka efter en gång extra

Jag lovar det här är egentligen lätt som en plätt att ta sig igenom. du säger/tror ditt liv i förstört, allt är skit, du kan inte leva längre men så är det ju inte eller hur? livet går ju vidare och du kommer att stöta på svårare tider än det här struntet, då kommer du tänka tillbaka på det här och skratta, vi kommer skratta tillsammans (:

på sätt och vis önskar jag verkligen att du lyssnat på mig från början, tagit in mina råd och tänkt efter en gång till då hade det kanske inte behövt vara så här, fan jag sa till dig säkert 1000 gånger det hade inte varit på samma nivå allting hade faktiskt varit lättare, fortfarande svårt men endå lättare än där vi är i dag! men va fan vem har sagt att det är lätt att leva, ta den svåra vägen, då kommer du vara starkare än aldrig förr och nej gumman jag menar inte att du kommer kunna slå folk hårdare så det är inte lönt att tänka den tanken ;) Det behövs nedslag i livet för att kunna bli en starkare människa och alltid i ett nedslag medföljer det något positivt. Det där positiva som kommer det ska vi verkligen spela på länge gumman! du fixar det här med min backning det vet jag!

du är min närmaste/bästaste vän nu Nona. Jag älskar dig min vän och jag finns alltid här för dig i vått och torrt! en trippel-ADHD kurd och en super skitzad svenne, knasigare kan det ju knappt bli ;) och verkligen inte bättre heller för den delen!<3

du och jag Nona vi är egentligen så olika som man bara kan bli, vi ligger absolut inte på samma nivå, vi tänker inte på samma sätt, vi har när jag tänker efter egentligen ingenting gemensamt. fuck "hobbys" och skit vem bryr sig om vad folk har för "hobbys" nu för tiden. vi har ingenting men endå har vi så MYCKET. två helt olika människor men endå så lika.! Jag är super glad att vi väl fick kontakt till slut, även att jag var till en början en riktig mer eller mindre bitch och tyckte att du var en snorunge som försökte spela cool. haha gumman du försökte ju verkligen spela cool då! för så som du var då, den tendensen har jag inte ens sett sen dess <3 xD tuffing..!

Men som sagt nu Naoroz Al-Barazanji, vi ska kämpa för det här tillsammans och vi kommer klara det, Den stadiga grunden kommer snart vara klar, sen ska du få klättra, klättra som aldrig förr och du ska få se att "någonstans någonting du vet han den perfekta där ho ho lala" som vi snacka om förut, snart landar vi där, då börjar livet Nona,  livet där det faktiskt är som en dans på rosor! <3




pust!

Har lugnat ner mig nu, ber jätte jätte lite om ursäkt för jag vart lite små irriterad i tidigare inlägg men det var droppen när telefonen inte ens var tyst när jag typ var på toa eller om bara satt ner för att hinna med att andas för en stund, det rann över helt enkelt. jag kan inte hjälpa alla jämt, när ska jag hinna "hjälpa" mig själv? ha tid för mig själv?

men det är faktiskt så nu, ni får helt enkelt lära er att lösa era egna problem, tragiskt nog har jag för tillfället inget eget problem som jag kan "skylla" på att jag behöver tid för, men kanske kan få vara utan problem i en dag iallafall? Men jag lovar om ni någongång faller så står jag där och tar emot er, glöm inte det.


mycket kärlek /Frida

Vet ni?

.... just nu är jag faktiskt J Ä T T E trött minst sagt på att jag börjar likna någon jävla, jag vet inte GUD fan. varför vart allas intriger, allas problem MIN sak? Fine, jag ställer upp för mina vänner om dom/ni behöver prata, jag finns där. men någongång kommer det en gräns och den gränsen har passerat FÖR LÄNGE SEDAN. Min telefon går varm, problem hit, problem dit, problem där och lite där jag är ledsen, jag mår dåligt, jag är så förbannad, vad ska jag göra, hur ska jag göra? I'M SORRY men jag är inte gud, jag vet inte allt jag kan inte LÖSA allt.. varför ska jag lösa det över huvudtaget egentligen? jag KAN finnas där som en stöd pelare, men som sagt jag är inte gud!

jag orkar inte med allas tjat om deras problem längre! jag hinner ju fan knappt andas! så om alla bara kunde varva ner lite?!

allt man säger och gör ger ALLTID konsekvenser förr eller senare hur eller hur, klarar man inte det, då skulle man använt hjärnan lite bättre innan! Stå era kast, stå för det ni sagt, stå för det ni gjort. börja med ärlighet så ska ni se att saker blir jävligt mycket bättre..

nu stänger jag av mobilen, kopplar ur datorn, låser in mig och tar min familj med mig! ADJÖ!

ett ynka förlåt.

lite dålig uppdatering här, Ber om ursäkt men det är pga att mitt internet har mer eller mindre fuckat ur, det har inte funkat på 5 dagar nu. den lever sitt egna liv, så får se när jag kan blogga nästa gång ;)

Jul-klapparna är i full gång att bli inslagna, dock ere Charlottes klappar jag slår in åt henne då jag inte har köpt en enda klapp än ;) men det e luuugnt 9 dagar kvar ju ;) haha

nepp nu e kaffet klart det var det jag väntade på.. Tjing Tjing.. (:

FRAMSTEG!!

jag hoppades på att det bara skulle vara 2 maskiner kvar att tvätta i morse, men 2 vart till 7 men nu ÄR det verkligen bara 2 maskiner kvar som ska tvättas, kan det bli bättre????

ska lägga mig i ett sånt jägarns bad när ja är klar kan jag säga, för det är jag verkligen värd nu! ett riktigt bubbelbad med massa skum och en ansiktsmask i någon rolig färg. GÖTT må du tro!

nu orkar jag inte skriva mer ;)
xoxo/Frida

morning sunhines!

är bara uppe en snabbis såhär på morgonkvisten! måste fortsätta tvätta lite, typ 2 maskiner kvar bara! tvättade i går från klockan 07.00 och hängde upp den sista tvätten för i går i natt vid halv 2! klockan är nu typ 06.12 och den nya tvätt tiden börjar klockan 07.00 igen.

nu kanske ni undrar "hur mycket tvätt har hon egentligen" eller kanske "eeeh tar maskinerna typ 3 timmar per tvätt eller?" men såhär ligger det till mina kära trogna bloggläsare att jag "sam-tvättade" med min syster, vi hjälptes åt med både hennes och min smuts tvätt och i deras familj är dom ju endå 4 barn och 2 vuxna, det blir mycket kläder, mycket lakan, och mycket handdukar åsådär, och jag, jag har varit lite lat så jag har inte tvättat på ett tag + att Nona hjälper mig att fylla tvättkorgen med lite av hennes kläder också ;) så vi skenade upp och ner i tvättstugan konstant hela dagen med en liten paus för att gå på loppis i en timme och sen åka och handla ett paket kaffe på willys ;)

ska iaf kasta i de sista maskinerna nu, vänta tills det är klart hänga upp tvätten och sen sova vidare ett tag till.! är helt slut och trött i kroppen ont i armarna "någon som vill se våra tvättupphängnings biceps och triceps jag och charotte har fått under dagen?" haha men typ så är det, eller ja någon sorts form av värk har vi iallafall i armarna båda två ;)

Skulle hängt på min kusin och hennes snubbe till linköping och ikea nu vid 9, men ja skippar det, måste sova bara liiiite till ju om jag ska orka MASKERADEN i kväll ;) Ja och Johanna kommer lätt vara snyggast, vi ska inte "maskera" ut oss till typ det ALLA tjejerklär ut sig till "sexiga" sjuksköterskor "sexiga" pirater och sådant där tjaffs. VI SKA KLÄ OSS I VARSIN BLÅ ARBETS OVERALL, EN FUL KEPS OCH WISIGA SKOR! för vi jobbar ju typ på TIPPEN ;)

provade kläderna i går och ja höll på att skratta ihjäl mig när ja fick se mig själv i spegeln, men snygg det var jag ;) haha. Johanna provade aldrig sina men jag kan nog säga att hon är dö sng i det också, vi har ju det i generna. vi är ju släkt, är jag snygg så blir hon snygg automatiskt haha. ;)

näe dags att fläska sig till tvättstugan för att lukta lite på sköljmedlet ;) typ Jalla Bye så länge! vi hörs!



-Saknar min habibi! <3

en fundering som maler


HUR SKA DET SLUTA I EN VÄRLD DÄR ALLA SER MEN INGEN BRYR SIG?

 

Tack gud (eller läkemedelsverket mer kanske) för Lergigan, annars skulle det bli för många sömnlösa nätter, min hjärna går på högvarv dyget runt, mycket konstiga/knasiga/vettiga/störda funderingar som cirkulerar här minsann! wöööhööööw.. skulle nog vara bättre att vara skitzo så man kunde dela upp alla tankar och funderingar.. ;)