Bästa fredagen på länge!

Hade verkligen skit kul i går. Skrattade nästan ihjäl mig flera gånger, umgicks med så många sköööna människor.. var på "fjortis-fest" först där det faktiskt fanns några tjejer som var 14ÅR! garv garv garv säger jag bara..

Senare så drog vi vidare till "klubben" som dom sa, på Midgård och där var det fullt ös och skit kul! Glömde ta massa kort i går som jag brukar göra men 3 kort har jag från i går kväll, 3 kassa mobil bilder men jag bjuder på dom =)


Demo & Jag =)



Demo, Jag, Stani & Madde



Jag & Madde

TOPPEN KVÄLL I GÅR.!


Lördag då..

ja det började med att jag vaknade av att Maddes hund trampade mig i huvudet vid typ 10, och jag vart livrädd och flög åt sidan så jag väckte Demo, vi gick upp satte på kaffe och väntade på att dom andra skulle vakna.. det tog ett tag men till slut kom dom upp också, och vi satte oss alla i köket och drack kaffe och snacka om går dagen, det var så mysigt i morse så det inte var klokt, garvade hur mycket som hälst ju :P

Klockan slog 1 och jag fick skynda mig hem för att byta kläder och hämta Bella så jag kunde rusa ner på stan och köpa en present åt Ariana som fyller 1 år idag =) så alltså nu snart ska jag till Dijana Amir Amanda och Ariana på lite kalas, det kommer bli kul tror jag för det brukar vara det ;) sen blir det hem och på dirren i säng.. ska jobba i morgon 07-21, segt som fasiken, men kan behöva lite extra stålar nu, det är tvär tomt på kontot redan nu =/ hur ska jag lyckas få ihop allt? jaja det löser sig alltid. Jag åker ju endå VÄLDIGT SNART till Egypten =) bara 11 dagar kvar =))

Äsch nu måste jag börja röra på mig, ska på kalas snart ju =)

Bye all my blogger friends  :P

Du & Jag, Du & Jag!



oh shit!



Svävar på molnen just nu!
=)

GARV!

sitter hos Madde, har roligt som fan.. skrattar hela tiden ju =)

skulle bara nämna det, nu ska jag skratta vidare :P

hörs


Med. grundk. = WHAAAATA?!

Hej hallå, intressant dag idag i skolan. Hoppade av data-kursen, och började den igen fast distans kursen. det känns skönt, så nu ejag typ ledig varje onsdag.. nästan iallafall..

Har suttit nu i 5 timmar med den Medicinska grundkursen, har ett JÄTTE prov nästa fredag. så några timmar till ska jag sitta.. man ska kunna så äckligt mycket fattar inte hur ens någon kan allt det där? det är sjukt.. alla delar i hjärtat och i hela troppen, lungorna ögonen öronen, skelettet osv sen även "köttbullensväg" och alla jävla celler. hur ska jag lyckas med det då? ja det är frågan.! men men hoppas det går bra..

ska till Madde S snart och få lite hjälp, och lite kaffe =) jummy, medans resten av min familj (mamma pappa Bella och Amy) ska till mormor och äta middag, emn jag får skippa det, jag har ju så förbaskat mycket att göra.. är det så här det kommer se ut nu 1½ år framöver? plugg pluug plugg ingen fritid? fy bövlen säger jag bara..

Folk tjatar att jag ska med på hockey i kväll? ALDRIG I HELA MITT LIV! för det första hatar jag Hockey och för det andra luktar det äckligt, det luktar korv, och jag HATAR korv också. så snälla sluta tjata jag tänker inte följa med!

Nepp nu ska jag plocka ihop lite stuff och sen gå till Madde. (Huset jämte) Later får jag väl säga later!

AMY 19 år!

Grattis på fördelsedagen älskade lillasyster <3



Morrn morrn.

Orkade inte gå upp i morse och vara med att ge lillis frukost.. kelv inte ur sänger förrens vid 10 över 7 typ.. har hostat som en jude hela natten.. tack Johanna för att du smittat mig :P

har några minuter kvar nu innan jag ska gå ut och möta min granne på parkeringen, Brukar åka med han till skolan när jag e trött och inte orkar gå, ingen lång sträcka dock, från midgård parkeringen till willys parkeringen. HAHA men va fan han åker ju endå till skolan och nu för tiden är det ju ganska kallt ute också :P

näe nu måste jag straxt röra på mig! Har en 3 timmars data lektion nu på morgonen att se "fram emot" stön!

Take care to day..

Peppsson..

Då var det klart. Bokat & Betalat.. Egypten 12/2 med Maliiin.. Malin och Jag Malin och Jag. Kan inte bli bättre..



Sammanfattning av skolan i dag då: Sjukt snurrig!
Jag har känt mig som en riktig yr höna! Har inte vetat om jag skulle sitta stå eller gå. Jag har varit sjukt nervös inför vårat seminarium vi hade i dag klockan 1 i psykologin, men det var ju som en droppe i havet.. Det var ingenting, min lärare sa att jag nått målen och kan det man bör kunna, och då e jag faktiskt nöjd! Fick mig några goa skratt i skolan också vill jag lova.. sjuka människor som går där, och jag är iofs en av dom.


Näe nu måste jag sova. Lillasysters födelsedag i morgon, och som en vanlig tradition ska hon ju ha frukost på sängen så klocko ringer 05.30 jag längtar INTE! får se om jag orkar upp.. =)

Sleep tight!


Mammas bäbis?

Jag har glömt att berätta en sak!

Min bäbis kan gå nu =) (bäbis?)

i går traskade hon iväg på egenhand i korridoren på sjukhuset mot nya mål (hon skulle hem,tyckte hon) ...  Hon är så duktig sååå <3

AJ :'(

God morgon, vaknade i morse med världens halsbränna, det har nu gått över och blivit jätte ont i halsen. Jag kan typ inte prata idag! och hur fan ska det gå i dag på seminatirumet? då ska jag ju prata massor? aja får se hur det går. Ljumskarna känns inte i dag iallafall. Peppar peppar ta i trä.

Gustavs bok hjälpte mig som fan igår TACK GUSTAV! tack vare din bok så blev jag klar med min läxa. gutt gutt gutt.. somnade som en stock må jag säga när jag var klar med  läxan.

nepp nu ska jag dricka te sen blåra håret och fixa mig, sen åka till skolan..

Ha en trevligt dag!  =)

Back to the hood.!

Då var man hemkommen igen, körde hårt idag så dett nästan forsa från mig, pulsen var så hör att jag lovar man såg mitt hjärta slå genom tröjan. nästan så det var pest och pina alltså. men skrattade mycket. Molka e ju så wolig! <3 Det har redan börjar göra lite små ont i ljumskarna, det maler lite och typ ja en brännande känsla när jag går. HAHA.. det var efter piss maskinen som typ ja vad gör den är den för innerlåren kanske? haha hade den på 85 kg, mycket mer än min egna vikt, coolt. :P haha.. men jag har ju ont nu.. haha tänk om jag inte kommer kunna gå i morgon då? asg kanske går heeeelt skevt. GARV! men men..

Alltså.. jag har något jag bara vill skrika ut, men jag kan inte. och jag blir frustrerad över det.. men det förstör om jag gör det, inte för mig kanske men för andra. och det är det sista jag vill. Men jag är glad må ni tro!

Nu är det hög tid att sätta sig med mitt psykologi arbete som MÅSTE vara inskickat i kväll till min lärare, annars kan jag se mig om i stjärnorna att få göra seminariumet i morgon, och det vore ju synd alltså! men jag har faktiskt inte ens börjat! jag fattar inte dom som säger "psykologi och lätt och skit kul"  hmpf! jag tycker det är skit svårt och inte har jag stött på något roligt i det än heller..! kanske kommer vem vet?

Jag har så ont i magen också så ni förstår inte! (mycket gnäll här idag) men där får jag skylla mig själv också. Käkade en macka nu när jag kom hem och åt lite kräm med mjölk också.. yes you see MJÖLK! det var mjölk i brödet och osten också. så det sa ju bara pang och jag vill bara vika mig dubbel somna och låta smärtan gå över.. men jag kan ju inte sova nu..! jag är så osmart i bland.. eller jag ibland är väl fel ord kanske..

Äsch nu måste jag göra mitt fucking arbets skit grej, så jag blir klar. tar kanske bra länge, men fick låna en bok av Gustav i dag i skolan, hoppas den är till hjälp!

Later..

Mot träningen.

Har varit så kass med träningen nu ett tag, men känner att skolan tar all min energi varje fucking dag, det är ju tråkigt, jag gick in för det som fan ett tag och det visade resultat nästan med en gång, jag mådde bra helt enkelt, men nu känns det bara som jag blir fetare och fetare, fast kilona blir inte fler, bara jag som tror typ. men jag måste verkligen skärpa mig nu! jag köpte väl inte ett års kort för jag tycker det e kul att ha kortet i plånkan? eller?

Nu ska jag åka och träna iallafall, och Molly ska med mig =) kommer nog bli skit kul.. =) i will run tills jag stupar.! det är mitt mål för kvällens träning! Mamma kom hit med bilen nu så jag kan åkaaaaaa =) pepp pepp pepp..

Dagarna drar ihop sig nu också 18 dagar kvar Malin sen drar vi mot kamel-landet. sola och bada ååå vi ska ha så rackarns roligt! Snart egypten snaaart kommer vi!


NU KOM MAMMA HEJ DÅ!

Hate Monday!

Godmorgon. alltid lika seg uppstigning när det är måndag!

 klockan ringde nu för typ 153dje gången, dags att gå upp och börja fixa sig innan skolan.. hade det mysigt i går här med Johanna, vi skulle ju sett en film, men vad hände? haha. vi satt och prata och skratta tillslut var det läggdags..

har sovit ganska bra inatt, även att jag inte sov i min egna säng.. vaknade bara 3 ggr inatt kanske.. kollade påklockan 3 ggr minns jag iallafall..

Undra när Johanna går upp? tror hennes klockan ringer vid halv 9, lite innan jag skall gå, så då hinne vi ta en ciggis tillsammans iallafall =) weeeiii..


näe nu måste jag fixe te ma.. Hörs senare

TOARULLEEEEE!



Gårdagens mest spelade låt på toast festen! :P
GARV

3 bilder får igår =)







Me and my toaster biatches =)