Lördag.

då var en ny helg här.. 1 av dom 2 jobbigaste helgerna på hela året.. just det, visfestivalen.. jag hatar det! alldeles för mycket folk och alldeles för mycket småfolk som springer ekring. kaos precis överallt man tar sig inte fram med varken bil eller på fötter.. helt sinnes sjukt.. ja jag tycker inte om den här helgen iallafall kan jag tala om!

nu när jag har skrivit lite i detta inlägg så märker jag att jag saknar bloggandet lite.. det är skönt att få skriva av sig. men sommaren är katastrofal.. jag hinner inte, jag finner ingen tid... jag har egentligen inte tid just nu heller men jag tar mig helt enkelt lite tid och hoppas på att Belinda inte river hela stället medans jag sitter här..

Belinda har blivit en stor tjej nu.. hon växer på längden skit fort.. hon börjar prata bara mer och mer, dom senaste dagarna har det kommer massor med nya ord och hom härmar en i allt man säger, så nu får man passa upp med vad man säger. inga svordommar nu det är svårt men jag får bita mig i tungan många gånger om dagen må ni tro ni som känner mig vet varför ;)

Ikväll iallafall ska jag försöka gå ut.. var ute en sväng i går nykter.. men det var jobbigt så jag får väl ta och bli precis brackandes i kväll så det känns bra att vara i folkvimmlet, jag blir så folkskygg när det e så mycket folk..

...jaha vad var det jag sa.. nu hittade jag Belinda uppe på köksbordet på en tallrik med kniv och ett äpple i handen, hon stog och hoppade och skrek äppläääää äpplääää mamma äpplääää!!

ska ta och leka lite med henne ett tag nu (:

vi får se när vi hörs igen mina trogna bloggare (:

Puss på er.!

Dear Sunday.

Det har varit en trevligt helg måste jag säga.. I Fredags var jag ute med linda och gänget på Palladium drack lite skumpa och såndär myys.. me like. hade verkligen jätte kul <3I går (lördag) Var jag ute mad grabbarnan grus (Djela, Demo, Stani, Endrit, Toni & Atza) och firade Toni's födelsedag i förskott, han fyllder år på måndag grattis grattis (: det var jätte trevligt tills vi skulle gå hem. orkar inte berätta vad som hände, men jag kan säga att det var länge sen som jag var så där förbannad alltså. det var så jag skakade av ilska jag rök ihop med dom alla typ, men allt är lugnt i dag och det känns ju skönt iallafall.

nepp nu blire käk jag e ap hungrig!
Later/Frida

svett och fest.

skulle man kunna kalla det, fyfan så hett det är jag dööör av denne galne värme, ligger i Linda och Niklas säng, ska snart börja fixe te ma för lite fest (: ska bli nice och finne lite wo med några gamle pinglor och ett par goa drinks lixom.. ;)

fast nu pallar jag inte att skriva mer för jag svettas ihjäl.. ska gå ut och ställa mig i regnet och ta en cigg..

tjoheeeej Palle i kväll BTW.