MISSFÖRSTÅND!

tydligen har det blivit lite missförstånd i mitt tidigare inlägg, och inte så liiite heller. men kunde man tänka sig annat när man bor i västervik? en rutten jävla skit håla där folk lever på andras rykten typ.. ja jag garvar men en vacker dag kommer detta att såra någon stort. att folk inte tänker på det innan dom glappar sin kakburk.? det är fortfarande för mig ett under.. men prata på om mig gör det NI HÅLLER MITT NAMN LEVANDE! och det är ju aldrig dumt mer kändis än Brad Pitt typ! inte dåligt inte dåligt!

Jag vet vilka som är mina vänner och inte. jag har VÄLDIGT få vänner som jag vet att jag kan lite på till 1000 miljoner procent, sen har jag många kompisar men dom vet jag vart jag har, tråkigt att man inte fick reda på det lite tidigare för några år sen typ.. men mina vänner som jag har närmast vet jag att jag kan säga allting till! det känns underbart..

på tal om missförståndet ja... JAG ÄR INTE GRAVID OCH JAG SKA INTE HA BARN!  kan jag vara mindre tydlig? jag har somsagt redan ett barn och just nu räcker det för mig..GOTT OCH VÄL

på måndag kommer det börja ske stora förändringar i mitt liv.. och livet kommer någongång börja bli en dans på rosor, jag har stora planer för det här och det är bara lite små detaljer som fattas som ska på plats på kartan sen en vacker dag pang bomb så är mitt liv en dans på rosor! (eller bra i närheten iallafall) jag har mitt barn vid min sida hela tiden och det är det som räknas!

tills dess fuck you all ! xoxo /frida


jumbo banan

Tiden vandrar i väg som om det inte gjort något annat.. hmm konstigt? suck.. snart är oktober också över och en ny månad startar, vart tar alla månader/dagar/år vägen? jag minns dom knappt, vad gjorde jag den 12 september tillexempel? inte ett minne, så himlarns tråkigt att dagarna rasar förbi så minns man dom inte? jag tycker det e dö skumt.. jag kanske gjorde något jätte roligt just den dagen? jag kanske träffade en vän den dagen som jag inte träffat på länge om man sa/hörde som vanligt "vi får höras av någondag och snacka lite skit över en kaffe" aah just det för det kommer ju VERKLIGEN att hända?! varför säger man ens så när man vet att det inte kommer inträffa? dumt att ljuga tycker jag... dumt dumt dumt..

aja whatever.. i dag är det iallafall torsdag igen.. i morgon åker Bella till sin far och att spendera 7 dagar med honom, fy så tråkigt MEN i går när jag vaknade tänkte jag "idag måste jag spendera hela min dag och alla min tid på mitt barn så hon får inte gå till dagis och vi ska leka och ha skojjit heeela dagen.. det hade vi också Sofie Camill och lilla Engla var på besök i stan så vi skulle träffa dom, och även Linda Jessica Lisa Elias Felicia Jossan och hennes skrutt unge.. tro mig vi hade jätte kul, MEN SUCK jag var som i en bubbla när vi väl kom hem typ 7 timmar senare totaly dead helt slut i hela kroppen. tänk om varje dag var i den farten, jag skulle avlida tror jag.. jag känner att jag verkligen uppskattar dagis låter lite dumt men de där få timmarna ensamtid man får dom behövs verkligen. miss förstå mig inte nu men så är det. spreciellt nu när Belinda är i "terrorist stadiet" hon vägrar lyssna hon hånar mig hon skriker och hon gör tvärt i mot allt jag säger. så det där fååå timmarna är GULD  värda.! men när hon väl kommer hem så har jag saknat henne varje minut hon har varit borta.. hon är mitt allt.!

Andra saker och ting har också förändrats, men jag tänker hålla er på sträckbänken eller hur man säger, saker och ting har hänt som gjort mig till värdens lyckligaste Frida, mår fakrtiskt KANON bra, jag älskar mitt liv och dom jag har nära. (just nu mår jag inte så bra dock för jag kräks som tusan) men som dagt någonting har iallafall dykt upp i mitt liv som har funnits här bara för en kort stund men betyder redan så fruktansvärt mycket, jag själv tycker att det är dö sjukt att det har gått så snabbt i betydelsedelen. but I LOVE IT! och jag tänker göra allt i min makt för att får det att förbli så. har aldrig mått bättre! ska man tacka gud kanske?

ni alla kommer märka om en snar framtid vad jag snackar om, ingen vet så ni behöver inte tänka (jag vet vad det är) för jag looovar ni har ingen aning, det svär jag på..

äsch nu vart det massa massa skrift här, jobbigt att läsa ju men men nu har jag fått skriva av mig lite, och det kan ju behövas ibland.. nepp morsan har lagat lite food så nu är det time att försöka äta lite.. hoppas maten får stanna denna gång. fy.

Later dude xoxo/Frajdaaaa

ps. överskriften har som ni säkert märkt inget med resterande text att göra (: ds.

just alot of looove!

 

Fattar inte hur man kan känna så mycket kärlek till en och samma människa.

hur man kan älska någon så högt över allting annat, mer än sig sälv.

en sådan här liten människa som har så stor betydelse

denna lilla mäniska är hela mitt liv <3

helt otroligt!

MIN Belinda, utan dig inget mig. <3


1 oktober.

Tjenna mors allesammen..

Sitter här med Ebbi och bara väntar på att klockan ska gå så dom bra tv programen på tv ska börja.. Idol och Inlåst, ska bli kul att se..

Idag drabbades jag av ett ryggskott, jag trodde jag skulle dö på riktigt, Kunde inte röra mig, jag grääät som ett litet barn, det gjorde så ont. Har fått tabletter nu som jag mår sjukt illa av men ryggen känn bättre tack och lov!

Idag är det alltså torsdag.. dagarna går och jag saknar mina "vapendragare" allt mer för var dag som går Hoppas att om en vecka kan vi alla sitta tillsammans igen och titta på programmen. hoppas hoppas hoppas.. jag håller tummarna nu måste dom komma hem!

Belinda min Belinda börjar bli så sjukt stor nu, hon pratar som sjutton och har ett humör som inte är från denna värld, hon vet verkligen vad hon vill.. <3 i löööööv her!

Ja vad ska man säga.. jag vet inte, har inte så mkycker med skrivande på "lager" så att säga, så jag avrundar här för i dag och återkommer när jag har tid för det..

En sak till, jag måste erkänna, jag är super förälskad (: <3 mer än så säger jag inte. ;)


min mamma fyller år i dag, har köpt henne en sodastreamer, gav henne den redan igår så därför kan jag skriva det här (: hoho
Take care så hörs vi.. Hej hej