vill bara skrika ut!

men det kan jag ju faktiskt inte, jag får helt enkelt skylla mig själv.. har hållt på att målat belindas byrå nu i 2 dagar och i dag vart jag ÄNTLIGEN färdig prinsesskronorna var på plats och ja det skulle bara torka några timmar till innan jag skulle plocka i alla kläder.. jag åkte och hämtade Belinda på dagis, kom hem och började fixa något att äta åt damen när hon ropar  "MAMMA MAMMA KOM titta vad fint jag har målat"

FY FAAAN jag hade glömt att plocka bort rollern och ja allt mitt slit till ingen nytta här har vi resultatetfår dock skylla mig själv, så i morgon blir även lådorna helt rosa så får jag måla nya prinsesskronor i vitt i stället OCH plocka bort allt efter mig ;) haha

inhandlade mig även en ny dator idag :) tjohoo in med det nya och i sopporna med det gamla.!
sen måste jag ju även visa mina nyaste inköp (förutom datorn) ju :) mina 3 gullepluttar :)me like alot! :) nej fy bubblan nu måste jag få min konstnär till unge i säng, så jag kan fixa lite här hemma innan jag själv måste skutta ner. jobb helg väntar med start i morgon, jobb helg och jobb helg föresten jag jobbar ju endå varje helg, mer som vardagsmat om helgerna ;)

Natti Natti /Frida

Kommentarer
Postat av: agnes

Jag tycker de blev charmigt med Belindas "kladd". Tips! istället för att måla hela byrån rosa, försök måla den vit igen! Om de inte går varför och du måste måla den rosa gör kronorna silvriga eller något?

2010-08-19 @ 23:01:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design & RSS

RSS 2.0


RSS 2.0