en sjuk plupp :(

pluttan har verkligen varit sjuk i 7 dagar nu, feber i 7 dagar stackars liten :/ det tar ju så förbaskat på en när man har feber.. :/ ringde dock till sjukvårds upplysningen, dom skickade mig vidare till VC och dom i sin tur sa att Jour läkaren skulle ringa upp mig. HON ringde och sa att HON ville titta på henne klockan 19.30 vi åkte dit och där möttes vi upp av dokton HAN.... doktor blås och inkompetent. jag sa hur allt låg till och lite bakrund som hon haft innan som urinvägsinfektion när hon var väldigt liten. han klämde lite på hennes mage, titta henne i öronen och i halsen lyssnade lite på pulsen och lungorna. och säger "nej men febern kommer att vara borta i morgon så på måndag kan hon dra till dagis som vanligt" OCH HUR I HELSKOTTA kan han veta att den kommer vara borta?

hoppas självklart på att det är så, för hennes skull. men ja, hur kan han säga det utan prover inget? aja vi får väl se om han har rätt. just nu är hon kok het som en kamin så jag kan inte ens tänka mig att det är borta tills i morgon.. :/

näe nu ska jag krypa ner jämte min sjuklig och få lite sömn iallafall :=

natti natt.. TC

dagar kvar!


"jag vill ha min apa"

Tisdag Tisdag, underbara tisdag. för det är det idag minsann för idag ska jag träffa snubben bättre än så kan det ju nästan inte bli :)

Lille snörpa har maginfluensan from hell också, tycker så synd om de "små" när dom e sjuka. hon är en kamin och helt bedrövlig, bara sitter stilla på samma plats framför tv, sover lite då och då. och det är väldigt ovanligt att hon sitter stilla hon brukar flaxa omkring även att hon är sjuk, men denna gång är hon riktigt sjuk. jag vet inte om jag ska ringa läkaren kanske? för han har verkligen haft feber i 5 dagar nu :( kanske är något utöver flunsan?hoppas inte det men ska ringa och höra med mamma hur hon mår idag :/  Pluppiiii <3

Nepp, nu ska jag dricka upp min cappuccino som jag har inhandlat och sen åka ut på lunch rundan här på jobbet. kan dricka rätt sakta dock ska inte iväg förrens 11.30 ;) lite alladin på tv också haha ja vilken förmiddag :)

until death do us part


Hej onsdag

oj vad tiden går. idag är det redan onsdag. har haft fullt upp nu i 2 dagar, och det har jag även idag men hinner nog dra ett inlägg här iallafall ;) sitter just nu hemma hos Caroline och dricker lite kaffe, hon sitter här på golvet nedanför och ger lilla Naima gröt, och hon gillar det verkligen ;) haha gulle plutta..

hade världens bråk med min egna terrorist i morse, hon ksulle inte klä på sig hon skulle inte äta frukost och hon skulle verkligen inte åka till dagis i dag.. Morr, bråka inte med mig på morgonen blir percis galen! mitt morgon humör är inte det bästa nu för tiden, och hungrig är jag ju när jag vaknar också och det gör ju inte saken bättre ;)
men fick i väg henne till slut iallafall, åkte hem och duschade och åt lite frukost och drog hit till Carro :)

resterande av dagen blir att hämta Bellie vid klockan 2, för att åka till Fatma :) sen ett lite personalmöte klockan 15.30 tillbaka till fatma och sen ska jag åka med Carro och hämta hennes vagn som vi lämnade in på lagning i går :) fullt upp.. 

23 september är snart här. och jag längtar i hjäl mig, bara 22 dagar kvar <3 shit, inte länge alls. :) <3

näe nu blir det mera kaffe :) vi hörs då. TC /frida