Hej.

Daniel ringde och väckte mig i morse, vid typ 11 :P hade lovat att hälpa hem emd bilen idag så det var ju bara att kliva upp och åka iväg, fy sinnes, bilen syntes knappt under all jävla lera.. så nu skiner den igen iallafall..

är hemma nu, har duschat och nu bär det i väg igen för en ute kväll, eller ja mest inne dock =)

Pics later.

GoAfton.

Japp afton afton.. Sinnes är verkligen helt slut som artist... Var och tränade förut, vart precis klippt slut, kändes inte som om jag gjorde något vettigt i träningen gav upp så jävla fort på alla maskiner, "näe nu börjar det kännas, bäst jag slutar" typ, och det är ju attans inte bra... Frida SKÄRP DIG!

efter träningen tog jag svängen förbi Skotten eller ja COOP som det så fint heter nu och handlade lite ingredienser till att baka såna där som Leila bakade i gårdagens program av Leilas Jul =) de dära med CornFlakes, Nougat & Choklad ja det dära.. var verkligen sugen på att prova det, men hon doppade dom i mörk choklad jag tycker verkligen inte om mörk choklad så jag köpte Vit och tänkte doppa dom i det i stället.. Jag kom hem, men somnade i soffan, så idag orkar jag inte baka.. får göra det i morgonbitti istället har ju lovat Ida att komma och provsmaka. =)

näe, dags för mera sova, så fort den här huliganen somnat.. Men det är lite skönt att hon fortfarande är vaken
Bella vaken vid 22 = SOVMORGON i morgon  =)

Puss &

pffft...

Alltså.... egentligen... jag har inte så mycket mer att skriva än HA HA HA HA!

ett gott skratt förlänger ju livet men då skulle jag nog typ vara runt 200 år vid detta tillfälle. och det kan ju inte stämma :P

Pinsam pinsam pinsam är du..

Torsdag

idag vart det inte att få sova lika länge.. men det vart att få vara vaken i flera timmar inatt istället.. min lilla tjejja har legat och sjungit skrikit jollrat kastat runt sig babblat något så fruktansvärt.. jag är precis klippt slut.. ville gå under jorden i natt. Nu ringde dom från bemanningen här också. fick lite tider att jobba, så det känns ju nice. dock bara 3 för 2 sa jag i från, så jag jobbar Söndag och Måndag nu. sen den 9/12 som oxå är mig födelsedag =) inte långt kvar nu typ 12 dagar kvar lixom. =)

Sofie skrev till mig i går och sa att dom skulle komma ner hit snart, JÄTTE ROLIGT ska det bli att få träffa er =)

nu vart jag super trött  igen, ska äta frukost nu sen gå ut i slasket på en promenad med Bella sen jobbet.. och som sagt efter jobbet blir det träna så bloggare hörs till kvällen.  =)


miss tröttson.

Jag behöver skratta av mig, Liiiindaaaa, kom över på en kaffe!!!

Idag vart en lång tripp på stan igen, Med syster Mickan och Liam.. idag var jag en duktigt Frida, handlade typ inget, endast en skjorta till mig själv som min kropp skall bära på fredag var det tänkt..

Lovade ju att lägga in lite bilder på det jag inhandlade i går men det har hänt något.. The sladd is borta for the kamera. min syster (Amy) kommer halshugga mig när hon får reda på det.. det är ju faktiskt hennes nya kamera jag använde mig av.. men men, tror den ligger här..... någonstans iallafall (:

Jag är en väldigt trött Frida i dag hjärnan sänder inte rätt signaler till resten av mig, inget hänger med som det ska, vet inte hur många gånger som jag har snubblat på mina egna fötter, sinnes sjukt, slagit i golvet säkert 2 gånger, not my day!

Nu blir det en köpp varmt The och en liten kik på Tv sen somna när det är dags för jobbet i möra =) och efter jobbet blire som vanligt lite träna träna träna =) det lääängtar jag efter ; )

chipp

Sovmorgon!

11:40 vaknade vi idag, ibland är det skönt att han en liten dotter som är en sjusovare som en annan.. hehe

Idag, ja vad händer idag? jag vet itne riktgt faktiskt, ska ner till stan i dag igen, måste hitta ngt snyggt jag kan ha på mig på fredag, har verkligen inga schyssta tröjor, för jag tänker ju verkligen I N T E ha klänning och leggings på mig för det är alldeles för kallt för det, ska endå bara ut med grabbarna grus ju, orka bry sig då.. haha. längtar tills på fredag iallafall, för det ska bli grymt kul hoppas jag på =) weeiii..

I dag har jag kunnat betala mina räkningar iallafall det känns skönt.. slipper jag ha det hängandes på mina axlar.. massa skönt..

Ska se om jag inte är lite hungrig nu, borde ju vara det, sen stan

hörs senare så kommer det blider på det som köptes in i går och det som köps idag =) weeii

Hej sålänge.. Linda...? sakner da!

Brinner i fickan.

Fortfarande inga räkningar betalda :( blir lite ledsen faktiskt, vill betala dom så jag får det gjort slippa tänka på att man har dom kvar, vart faktiskt lite chockad denna månad att jag inte hade så mycket räkningar som jag brukar, det brukar alltid svida duktigt i kassan varje månad, men jag har inte beställt massa skit denna gång. (jag brukar vara duktig på det annars) är lite stolt över mig själv. :)
Idag har jag istället då shoppat loss på stan, ojski vad mycket nytt Bella fått, eller ja inte så mycket men det vart ganska dyrt..

Jacka                        349:-
Termobyxor             249:-
Rosa polotröja         79,90:-
Vit polotröja             79,90:-
Brun polotröja         79,90:-
FleeceTröja             99:-
Hello Kitty Jeans     149:-
Bruna mjukisbyxor     59:-

ja det var nog allt hon fick för dagen iallafall.. som tur är hade jag mamma med mig som kunde stoppa mig vid vissa köp, skulle kunna köpa hur mycket som helst till prinsessan min =) (vad gör man inte lixom)
till mig själv köpte jag inte allt för mycket i dag..

En kajal, make up pads och ett  fransk manikys set, under 100 lappen lixom :P haha..



Idag har min telefon gått på högvarv också kan jag tala om, ringer det inte så får jag mess. =) och det är jag ju glad för :P haha Anna har dock bara ringt typ 4 gånger idag, saknar henne faktiskt. Dags att komma hem nu gumman va? akta så du inte fryser ihjäl där uppe <3

På tal om saknad, MOLLY! Jag sakner da, vi MÅSTE hitta på något någondag du är ju bara ett stenkast bort lixom, bor ju nästan grannar :P kom över på kaffe vafaan :P

Saknar Malin också min norrköpings bo, kom hem snart du också, du ska inte vara där uppe =( Jag och Bella saknar dig!

Saknar bäcken också..



Äsch nu blire ett kvällsbloss och ett samtal till Anna =)

Sleep tight alla bloggare

SKOGSTOKIG!

Jag blir så frustrerad, här skulle jag vara duktigt och betala mina räkningar tidigare än vanligt, jag lägger in alla sjuttioelva stycken, och trycker på "till godkänna" jamen jaha vad kommer det upp då??? Jo "TILLFÄLLINGT SYSTEMFEL, VAR GOD FÖRSÖK SENARE"  vad arg jag blir, när jag hade suttit och knapprat in alla jävla OCR nummer.. åååh, BAJS på internet banken. funkar det inte senare, då , ja då... då får jag försöka i morgon :P haha..


Dags att söva lilla tjejja..

snöstorm.

En varm dusch tagen precis, guuud så skönt det var efter pulka åket, shit det är ju helt jätte kallt ute :( hade dock 5 par mjukis byxor och 6 tröjor på mig (ja jag såg ut som en klump) haha. men så mycket kläder hjälpte inte ens när snön yrde runt kroppen. åkte då pulka efter bilen fy sinnes vad fort det gick där ett tag trodde min rumpa skulle gå sönder på de. och att jag skulle tappa huvudet när alla snöblaskklumpar flög rätt i ansiktet, fick mig ett par snytingar vill jag lova.. nästa gång får det mini-skidor efter bilen, det är ju en sport om något som Daniel säger :P haha så det måste ju provas..

Nu väntar lite kvällsmat och sen lite sömn. Upp ganska tidigt i morgon då det är LÖNING, ner på stan och inhandla behövligheter (kläder till Bella för det första)

Vink vink

2 bilder.



(premiär turen i pulkan)



(som om hon behöver mer energi?)

måndag

Hej hej hallå...

vi varriktigt trötta igår både jag och Bella, vi sovmnadesom 2 ljus.. vi sov riktigt länge i dag, Mamma kom och väckte oss båda vid 11:45 då tyckte hon att vi skulle vakna =) när vi väl gick upp där såg vi att det var massa snö ute =) så vi käkade frukost klädde påoss och gick bort till ÖB för att köpa oss en pulka. och det var ju skit kul tyckte Bella, gud vad hon skratta, premiär turen i dag alltså. lägger upplite bilder sen, 

har varit ute nu och åkt pulka också med Roger och Sebastian. men Bella var skit trött hon somnade sittandes i pulkan när vi gick runt..jag tyckte att hon hängde lite snett så böjde jag mig ner och såg att hon satt och sov =) söt-nöt.. 

Sitter nu hos Roger ska dricka lite kaffe och sen är det dags för mamma (jag) att åka pulka. =) skiiit kul =)

hörs senare =)

Söndag Kväll

Jag kände mig för ensam, så jag åkte till Jessica och Theo jag också. det är ju helt sjukt vad man kan sakna någon (idetta fall Bella) så fort hon inte är hos mig saknar jag henne så grymt mycket att jag nästan bara vill börja gråta. she's my girl! Jag har hållt en bäbis idag =)) (Adrian) så himla liten och go, vilket charmtroll alltså.. guuud så mysigt det hade varit och haft ensån liten här igen.. Fast det duger ju med Bella också gott och väl, men hon är inte riktigt den som bara vill ligga och mysa med mamma inte, allt går i 360 km/h nu, riv och slit och vält allt! galet galet..

Nepp nu måste jag söva mitt barn, hon e skit trött =) (eller så är det jag som e tröttast)

Sleep tight.

kanon kväll

Fy sinnes, är dagens ord, mår kanon dåligt. men man mår som man förtjänar har jag hört...

hade skit kul igår, tack till er som gjorde min kväll minnesvärd. =)

Var på jätte dåligt humör i går när jag vaknade jag reste ragg åt allt tror jag, det behövdes inte mycket för att jag skulle explodera.. Började ju jobba vid 07.00 bara det kändes så förjävligt! fick slita arslet av mig på jobbet as mycket att göra. Men är jag slutade åkte jag och hämtade Danne (då jag lånade hans bil kvällen innan) vi åkte ut till Hjorten och åt en bit mat =) tror det var lite där skon klämde på morgonen NO FOOD i magen. och då är jag känd för att vara jävligt lättirriterad.  efter maten åkte vi hem till danne igenoch spelade lite Tv-spel. något bilspel och jag kan ju säga så mycket som att HAHA DANNE DU FICK PISK!  =) sen var det dags att åka och hämta Bella åka hem och ge henne lite krubb och lite pussar =)

när hon hade somnat och jag hade duschat åså åkte jag ner till Danne igen, skulle ta ett par öl med honom Nettan och Erik. men Nettan och Erik kom aldrig, istället kom Jonny David Linda & Carro. hade svin kul. skratta massor.. vi vinglade ner till briggen lite efter 12 satt där i kanske ja 10-15 minuter och sen vinglade vi alla + Erik och Nettan -Linda  vidare mot Jurassichärrys. (Harrys) där vi var till stängningdags. dansade loss som vanligt. hade dö roligt, Jag och Carro rockade som fasiken minns jag haha, så go..

vid stängningsdags gick jag Carro och Jonathan upp till åhmans där vi vart kvar tills 4 så la jag benen på ryggen och sprang hem, visste ju att Bella skulle vakna runt 08.00 idag..

Mycket riktigt 08.00 vaknade mitt lilla troll, och troooooo mig det var jobbigt att gå upp då, allt snurrade fortfarande, gick och gjorde välling åt henne och medans hon åt den hoppade jag in i en snabb dusch. =)

så idag har dagen passerat liggandes i soffan framför barnkanalen, med Bella på golvet bland alla leksaker. =)

usch jag känner mig så ensam här nu =( ingen är här inte ens mitt galna barn, det är väldigt tyst =( Skjuttsade Jonathan och Bella till Jessica och Theo för ett tag sen och ska hämta dom igen om några timmar, men vad gör jag tills dess?  Hjälp?!



£€@\[£}]@\}}£[}[[[{[€£$*!

Jag har en pissdag i dag så jag håller mig borta från allt och alla, skulle uppskatta om alla andra gjrode detsamma
LÅT MIG VA!

Hej då.

BEAR the Bear.

igår under mit och Lindas "garv sepe" telefonsamtal där jag egentligen inte minns något av det vi sa så snacka vi om det här med grizzlybjörnar och grodor och ja jag vet inte vad, så sa Linda att "i morgon så ska jag leta upp en bild på 3 björnar och klippa in våra huvuden i.." BJÖRNLIGAN vrålar jag. och DÄR börjar sagan om björnligan i västervik.



HAHA JAG VRÅLER UT!