Nästa hållplats - Norrköping

Japp, bussen går om dryga halvtimmen, har inte ens packa något. haha men vad behöver jag, kläder tills i morgon kläder tills i morgon kväll och mjukisbyxor till lördag morgon, lite smink och rena trosor typ:P hah, tar inga tider att packa ner. jag vet ju vart jag ha allt och vad jag ska ha med mig :P

Snart ses vi Malin =)  14.50 kommer bussen in. då ska jag gå bort till ditt jobb och krama på dig, hämta din nyckel och gå hem till dig å bara vänta på att du ska sluta =) Jag har saknat dig gumman min <3

resan fortsätter som sagt i morgon igen. 06.22 går tåget och 5 tåg byten väntar innan jag är framme i tidaholm. och där väntar han på mig =) åååh så myys =) har saknat min gamle vän! typ 8 månader sen vi sågs! och det är allt för länge!

är tillbaka i norrköping runt 21 i morgon kväll, och då väntas lite utgång om jag inte tror fel :P hoho..

nä dags att kasta i hop gräjjera. sen drar jaag =) hörs på lördag bloggo.. hepåre!

Kära dagbok.

öhh, ah precis, kära dagbok.. då sitter man här en svin kall höst kväll, eller kanske ska säga vinter ? :P ah det känns att vintern är påväg. frosten har spritt sig över grämattorna och isen har lags sig över vattenpölarna. fyfan, vart tog sommaren vägen? ja det är det jag vill veta! usch och fy. hörde på vädret i dag att i morgon kan det komma snö upp till 10 cm. SNÖ fattar ni SNÖ! oktober är inte ens slut och det är långt kvar till julafton.. blä blä blä.

Kom precis hem, har varit en sväng hos Madde, tagit några cigg under fläkten och snackat lite skit som bara hon och jag kan. om allt och ingenting om väder och vind ja you name it. det var trevligt iallafall det tackar jag för =) länge sedan vi fick tid över för varandra.

Skulle ha gjort massa saker idag men har bara inte orkat, känner fortfarande den där äckel känslan, BLÄ på allt typ. det är faktiskt jobbigt att känna så. men kan inte hjälpa det tyvärr. så kan det vara..

Har som vanligt inget vettigt att skriva, det är bara ord som flyter omkring mer eller mindre. nästan ingen sammanhållning alls. men det är så det är just nu, just a big BLÄ.

I morgon blir det att fara till Malin och Norrköping, och Fredag morgon blir det att fara vidare till Tidaholm. det längtar jag efter faktiskt. har saknat denna människa massor, någon man bara kan skratta med och åt hela tiden och slippa allt jävla skit som flyger omkring. någon man kan prata med om precis allt, som faktiskt bryr sig på riktigt ingen falsk idiot lixom, för det finns det förmånga av! bara han och jag och massa skratt. <3 det ser jag faktiskt fram imot, ett 6 timmars besök innan det blir att fara tillbaka till norrköping för en natt till hos Malin. =)

äe nu e jag trött, nu ska jag sova.

En tanke till dig pojke i bäcken som e sjuk =( krya på dig. <3

Mammas lilla funderare.



Tänk att du varit så här liten en gång
47 cm lång och 2645 g
lille lille plutta





Host host host, ORKA hosta sönder lungorna.. känns som jag ska hosta upp hela magen ibland, jätte otrevligt faktisk. Provade förut Bellas hostmedicin, trodde mer eller mindre att det skulle hjälpa på mig också. jag anser oftast att allt sitter psykiskt när man tar typ hostmedicin eller värktabletter osv. men efter som jag hade i tanken att det var bäbis medicin så funkade det inte. haha vad trodde jag egentligen?  Hittade sen en annan sors hostdämpande grej i  kylen som jag fått av Bellas farmor sist jag va lite sjuk i halsen, inget från apoteket men från hälsokost butiken,  jag tog mig en hutt , men när jag kännde smaken så kom jag på varför jag  valde bort den sist och struntade i att ta mer, för fy attans vad det smaka illa, allt vände sig i magen och kom upp igen. Blä Blä Blä..

Idag har iaf varit en lugn dag, kände för att spendera lite pengar i morse när jag vaknade, så jag ringde min syster (Mickan) och bad henne följa med på stan efter Bella varit hos doktorn. Det ville hos så efter doktorn tog vi en tur till de övre affärerna like Nordiska Rusta och Karlssons, hittade som vanligt massa kraffs som jag ville köpa, men för en gångs skull tänkte jag efter Behöver jag det här? eller vad fan ska jag med detta till? Så det vart tillslut 2 tavelhyllor på rusta och 4 ramar på Karlssons. =)

Åkte hem en stund efter det kollade på Våra bästa år (som kan vara den bästa serien ever) gav Bellan lite mat innan vi skulle möta Mickan igen för en tur på stan också. Hämtade Liam på dagis på väg ner. På stan köpte jag faktiskt ingenting i dag. kors i taket. var nog för mycket i mina egna tankar och funderingar om gips. Minns inte ens att jag var inne i någon affär? haha det är ju också bra.

Ja tankar om gips kanske låter knasigt men jag har funderat länge på att göra såndär hand och fot avtryck i gips (Bellas avtryck alltså) så jag kollade idag efter gips grejer, men det var så dyrt i hobby affären, så jag valde att beställa på internet när jag kom hem igen. det var riktig skillnad på priser kan jag lova, på hobby affären kostade det typ 250-399 kr och då kan man göra trycket en gång! på internet köpte jag 5 kg gipspulver för 119 kr. myckt bättre anser jag för så kan man göra många :P vet att mor och far vill ha en också nämligen..
Vad bra det kan vara med internetshopping iband =)

jaja whatever, nu ligger jag här i sängen, Bellan ligger och andas tungt lite längre bort, hon sover som en stock min lilla sessa =) ska ta och släcka ner stänga av dator starta en film som jag kan somna till, hur skönt är inte det då? =)

Sleep tight everyone.. Pussss

Time to go underground.

jag har bestämt mig, jag gräver ner mig ett tag, går i ide. Orkar inte med någon eller något typ. nu är det jag och Bella mot världen ett tag. Jag orkar inte höra av mig till någon, men jag kanske svarar till dom som är något speciellt för mig. Den som lever får se.

hej på ett tag!

Jupiter är ingen ponny.

har glömt att berätta en sak :P eller förtälja som en vis man säger ;)

Julafton 07 då jag hade som mest värkar när jag fick åka ifrån julbordet till förlossningen 1 timma innan Bella föddes sa min kusin Johanna till mig "Frida jag förstår att detta gör ont men du jag lovar dig blir det en tjej nu så LOVAR jag att jag och mamma ska köpa henne en ponny till den dagen hon fyller ett år" Yeah yeah  tänkte jag mycket snack för att få mig att tänka på något annat, Tills nu i sen sommras när jag fick ett samtal från min kusin "Jupiter heter den" heter DEN tänkte jag, då är det så att Bella har inte fått en ponny utan en ÅSNA vid namn Jupiter. =) haha.  dock var det ju inte den dagen Bella fyllde 1 men vad gör det då :P haha. Nu har hon iallafall en egen ÅSNA vid Namn Jupiter...



Välkommen till familjen Jupiter :P

igår var en tjur dag, usch kanon dåligt humör hela dagen och det gick verkligen ut över alla. Sorry får jag väl säga.. men humöret kan inte vara på topp varje dag.. men idag är det en glad dag igen, vaknade med ett leende på läpparna och det är ju alltid skönt. Hade 24 missade samtal och 8 medelande på telefonen när jag vaknade, vart så fundersam på klockslagen. 04.33 tillexempel hade jag på ett mess av en som jag inte hört något ifrån på länge.. men ialafall 04.33 vad gör han uppe nu tänkte då jag innan det slog mig att man skulle skruva tillbaka klockan 1 timme inatt. snurrigt värre. Trevligt att ni alla hörde av er även att jag var otrevligt och inte svarade på varken samtal eller mess, men för en gångs skull somnade jag tidigt. och det är ju aldrig fel..

Idag blir det e lugn dag iallafall, Har lekt med Bella hela morgonen med alla leksaker så det ser ut som kriget här, så ska städa lite sen tänkte jag.. Hon sover just nu, så det e skönt med en liten paus, bara skriva av sig lite meningslösa ord pladder om ingenting. rasta fingrarna lite mot knapparna. =)

Jag har något att berätta också, rätt så ointressant dock för andra men jag är rätt stolt över mig själv. Det är så här att jag har ett plexi rör från Light my fire, light my fire är alltså ett företag här i denna stad där malins mamma jobbar =)  men iallafall, i det plexi röret samlar jag alla småpengar jag får efter man handlat å liknande. började med "samlingen" för ca 3 veckor sedan knappt det, la alla småpengar jag samlade på mig, och idag så räknade jag pengarna, och på 3 veckor har jag samlat ihop 916 kr och det är ju inte illa på typ bara 3 veckor. tänk så mycket små krafs man samlar på sig hela tiden. =)  här kommer en bild på mitt vackra rör :P




Härrom dagen köpte jag ett jätte fint plagg åt Bello som hon ska ha på sig på sin födelsedag/Julafton tror jag skrivit om det, det e så gulligt tittar på det varje dag och bara vill att tiden ska gå fortare så hon kan få ha det på sig =) tog en bild på den förut också så här kommer den bilden =) söt va? =)



Idag ska Bello till pappa, om han blir människa någongång idag vill säga :P innan dess släpper jag inte iväg henne. Undra vad dom ska göra idag? =)  får ringa och fråga sen =) hehe

I morgon blir det Lkpg med Fredrik Emilia Tindra och Bella, Lite Ikea och Ikano.. det ska bli kul att få spendera lite pengar. nu när man fått en skit kass lön :P haha.

Det var allt för mig  för tillfället här bjuds det på lite mera galna kort =) heeepåre..

BRA blandning..

behöve svalkas av förut efter arg-heten, passade då på att åka och handla på willys.. jag tänkte att jag skulle cykla dit, men hade ju klänning leggins och stövlar på mig innan och frammåt kvällningen blir det ju endå lite kallt ,så jag kastade på mig det jag hade närmast till hands! hoppade på cykeln och trampade i väg, och när jag satt där på cykeln så slog det mig! SKAPLIG blandning av kläder jag har på mig. kolla här om inte annat många olika märken på kläderna.

* Svarta Addidas skor
* Brun J.L Tröja
* Blå Nike Byxor
* Svart Peak Jacka
* ChockRosa Svea mössa

Haha tänk så illa det kan bli när man är i stress arg och maskineriet inte är i sitt sinnesfulla bruk :P
Men det kan ju endå ingening hände som dom säger. Jag bryr ma inte. du e snygg Frida.


Japp japp, sitter just nu och tittar på ngn maffia film på 6 an som jag lovade A att jag skulle se. Dock måste jag säga att den är rätt tråkig, men har lovat att titta så det är väl lika bra. paus nu ju :P
Pratade med Tessan tidigare, och sa att jag skulle komma ner till stan och iaf säga hej och ta en öl med henne, men vettifasiken om jag pallar. Ligger så jävla skönt här ju! känner inte riktigt för att gå någonstans. vill hels sova. är bajs trött.


Några av mina vänner har frågat om mitt tidigare aggro inlägg om vad det är som har hänt, jag ska klargöra en sak här nu en gång för alla. JAG Frida skiter totalt i om folk snackar om mig, jag vet vad som stämmer och inte, don't care över huvudtaget. det jag menar i tidigare inlägg är mer eller mindre hur jag ser att annat folk mår piss av hur dom behandlas av sina egna vänner, jag säger det rakt ut det finns inga riktiga vänner det är bara bullshit, vad fan är en riktig vän?! en vän som inte snackar skit om det andra, men det finns ju ingen sån, det är tragiskt med sant.. så nu vet ni, jag bryr mig inte om folk snackar om mig, det är det det mitt inlägg baserade på.. det var besvikelser.! usch blä fy bort med besvikenheten!

Nu ringde min äldsta syster Charlotte och sa att hon var här utanför så vi ska ta en cigg sen blir det att sova!

heeeejhopp.

ÄCKLAD!

jag är så äckligt trött på västervik och folket som lever här. man bara ser hur allt och alla går ner sig, ljuger för sina vänner skapar rykten och sprider ut lögner bara för att skydda sig själva så ingen får veta att dem själva har problem som dom vill dölja. och det priset är dyrt! förlorad vänskap och psykisk misshandel, och allt är deras egna fel... s k y l l . d i g . s j ä l v ! är det jag vill säga.. Vill bara ta med mig alla jag älskar och mina närmaste vänner, bort från västervik, sno ett stridsplan och släppa den största atombomben ever över västervik så knappt grunden är kvar.! ett hål i kartan ska det bli. no more västervik.

FUCK VÄSTERVIK I'M OUT!




Life keeps pushing me sideways.

Febern är spårad.. Vid närmare eftersök efter många prover på sjukhuset så kom läkarna fram till att mitt älskade älskade barn har fått urinvägsinfektion =( och det är då därför hon har haft feber så länge.. Hon har nu fått två sorters antibiotika som hon ska äta de näsmaste 3 veckorna. och många undersökningar väntar det närmaste halv året. bla. ultraljud av njurar och röntgen ståhej. Läkaren sa till mig att det är väldigt mycket koll 6 månader frammåt om barn under 2 år har just urinvägsinfektion för ja, det säger sig väl självt att njurarna tar skada lixom.. Men min lilla lilla plutta, tycker mer synd om henne nu än innan, inte för jag vet hur det känns med urinvägsinfektion efter som jag aldrig har haft det själv, men det måste ju vara jobbigt?! stackars barn.. men så ligger det till bara att acceptera. tur är så finns det ju medicin =)

idag är det ju fredag också. Skulle ha jobbat i dag, men tog ledigt för att gå med Bella till doktorn, visste ju inte hur länge vi skulle stannat där, först sa läkaren att han ville lägga in henne några dagar, men det ansågs inte behövande just nu vi närmare koll..  det va ju skönt.. fast hade ju velat jobba i dag måste jag ju säga, det värsta av allt är ju att jag tog ledigt i morgon också.. bara för att vara på den säkra sidan.. men men för den här gången då..

Var på stan förut med Malin Fredik och Rickard. Trevligt, köpte en ny "dress" åt Bella. Vit skjorta brun "skolflicke" kjol och hängslen till , så neeeedrans gulligt =) tänkte hon skulle ha det på sig på sin födelsedag/Julafton (det är ju samma dag) gud så söt hon kommer bli =) tror nog inte att jag köpte något annat.  lite ansiktsvatten, make up remover nässpray och lypsyl på apoteket då förståss men då var jag ju med mamma =)

Nepp nu kom Fredrik ner från övervåningen vi ska ta en cigg, skrivs senare maby..

Bye bye,

best movie ever!

igår såg jag den bästa filmen EVER! jag har alltid sagt att step up 1 & 2 är mina favoritfilmer but i have change my mind bitch STOMP THE YARD är nya favoriten, SÅ JÄVLA GRYYYYM!

Bara det jag ville säga..


sitter hos P1 ser på tv med P1 och P2 och Malin. myyyys..


hörs då..


pusss

What you feel is what you are.

Don't you love the life you killed ?



i bäcken.



riachuelo en chicos eres el héroe de la película...
=)

bara för att..


Sakner da!



Titta så fin hon är min vackra vän!
Molly bli frisk nu så vi kan ses.
JAG SAKNER DA!!

40,4

femte dagen nu Bella har över 40 graders feber =( känner mig hjälplös, men det finns ju inget jag kan göra mer än att underhålla henne med panodil och mycket vätska.. Det märks knappt att hon har feber, eller jo det gör det väl men hon äter och dricker precis som vanligt. ögonen hänger lite på henne och hon e lite gnällig.. det får hon vara =) hon har nog aldrig varit så här gosig heller som nu, hon kryper tätt intill och pussar mig i ansiktet där hon först kommer åt. sen ligger hon där och trycker sig imot mig och ligger där länge, annars burkar det bara vara några sekunder sen kryper hon i väg och leker men sina leksaker.. hon e ju så gullig =)

Idag stod Bella helt själv mitt på golvet när jag kom in i rummet mitt på golvet vet inte hur hon tog sig upp hon bara stod där och tittade på tv:n. Undra om hon gått något? jag försökte få henne att göra så igen, men det kunde ju jag glömma :P


Ungsbakad vitlöksmarinerad lax med kokt potatis och charlottenlök sås serveras idag hon mig iallafall, ska gå och börja med det nu.. hungrig? det är jag ialafall..

till kvällen bli det smörgåstårta och blåbärspaj hos Emilia. =)


hepåre.