God kväll.

Sitter här hemma hos mamma nu, fösöker få den här galningen till unge att sova. inte det lättaste, speciellt inte när man har saker man måste göra.. Måste tex. fixa lilla syrrans lunch tills i morgon (hon har praktik). Packa Bellans väska hon ska vara hos moster Mickan i morgon när jag är i linköping.  Måste kasta in en tvätt i tvättmaskinen och sen hänga den, Måste åka med Malin till Ankarsrum, eller jag måste och måste måste jag väl inte men jag vill, jag måste dock förbi Charlotte sen också för att jag lovat. Ja det är väl det som ska göras, iofs är det ju inte så mycket, men tänk på att klockan är 8 redan PÅ KVÄLLEN  :D  Nu börjar pluttan somna in här, bästa att sluta knappra så jag inte väcker henne av det :P

Hörs i morgon bloggen Peace /F.


- Mums -

en dag med Malin =)

Idag vet ni, förstår ni ja jag säger bara det... fattar ni vad jag menar? :P näe kunde just tänka mig det..
Har varit med Malin :D MIN Malin =)  och just nu sitter hon här jämte också :D Me like <3
Gick ned och träffade henne på stan efter alla morgon bestyr.. hon hade gamle Petter med sig också, han hade gips på handen, skaapligt invalid :P näe då så farligt var det inte, vi gick en tur till nordea där malin kollade kontot =) Sen skulle vi tagit en fika men det vart lite lunch på China istället, det var gott =) namn namn i balja som man säger.. Sen skulle gamle Petter hem till ankarsrum så då vart vi äntliiiigen ensamna så vi kunde gå och ta en fika så jag kunde berätta allt för henne vad som hänt den senaste veckan när vi inte setts, och hon kunde berätta vad som hänt för hennes del, lite skvaller åså =) alltid lika trevligt en Malin och Frida emellan. =)

Nu sitter vi iallafall här och.. ja.. haha vi gör inte allt för många knop kan jag säga tar det lite lugnt iallafall det e ju alltid skönt..

ikväll blir det väl till syster igen som vanligt =) också trevligt =) Sen i morgon blir det Linköping & Ronja över dagen =)

Malins tur att kolla wunt lite på datorn, plikten kallar, lite blöj byte alltså :P


Puss /F



- You kom på mig =P -

Tisdag.

Massagen i går kväll, säger bara värsta gås-huden EVER! Tack Christine. =)
Men då var det morgon igen, BellaGnäll vaknade för ett tag sen och bara skrek som en jude. Trodde nästan hon hade ramlat ur sängen och slagit halvt ihjäl sig, var precis livrädd kände att hjärtat stannade till ett tag där. usch vad jobbigt sådant är när man bara hör ett gallskrik. men så fort jag vaknade och tittade på henne så börja hon skratta och ropa på mig. Mamma Mamma Mamma, hi hi hi typ.. Åh söt unge! <3 så hon ville nog bara att jag skulle vakna så hon kunde leka. :P Nu sitter hon här på golvet, pussar åt mig och leker med alla leksakerna babblar massor, fattar inte ett ord :P

Ska träffa min gumma idag när hon vaknar :D skickade ett medelande till henne vid halv 8 och sa att jag var vaken och bara lääängtade tills hon vakna :P  Så idag blir det lite shopping och massa fika med min gumma :D Like it!

Näe nu ska jag kasta Bella tillbaka i sängen, hon e skit trött så hon ska få sova ett tag till =) Hon är rätt bra att ha och göra med min lilla skit unge. Hon somnar typ runt 20.30 varje kväll, sover till ja oftast 09.00 - 09.30 (förutom just idag) är sedan vaken 1 timmer eller 2, somnar igen och sover ca 2 timmar till. det är skit bra, då hinner man med allt mitt morgonstyr. Dvs, Duscha äta lägga i en tvätt maskin & plocka lite. Det är min ständiga "morgon rutt"

Japp då var det dags för morgon rutten =)

Later dudes /Frida





Hetare får man ju leta efter!


she's home :D

Mah baby girl is home.. Träffade min Malin precis på en snabbtur =D åååh min gumma är hemma nu ett par dagar like it :D Tack snällis Petter för du hämta hem min gumma =) Imorgon ska vi ses lite längre, typ HELA dagen :D weeiii..

Försökte mig på att träna förut, HAHA säger jag bara sträckte mig totalt typ, har as ont i ryggen nu och as mycket träningsverk i bena, good work Frida.

äsch nu ska Christine massera min onda rygg =) grejt, sen blir de att gosa ner sig jämte Bella och sova så det blir i morgon fort så jag får träffa min gumma igen =)

Natti. Love /Frida



-Skulle vilja att du sov jämte mig-

Ny vecka.

Vecka 40 har startat... Måndag igen, usch vad segt det är med måndagar. vad händer en dag som denna.? ja du, är fortfarande sjukskriven tills på lördag då börjar jobbet igen, gud så skönt att få komma i form igen, smärtan i magen har gått över, sårena kliar lite bara men det visar ju bara att såren håller på att läka =D Tänkte jag skulle försöka mig på att träna idag, 2 veckor sen nu, shit det känns i kroppen må ni tro.

åh en tanke slog mig, MALIN KOKMMER HEM IDAG! ååh min bästaste Malin..  <3
Tjej kväll ska vi ha någon kväll i veckan också, Jag Malin och Charlotte, laga lite god mat dricka lite vin och en ansiktsmask, skööönt, som ett mindre spa =)  skulle behöva åka på hälsohem en vecka eller 2, bara få vila upp mig, utan barn och utan styr, fy fåglarna så skönt...

Det är redan fullt ös här.. Bella Maja och Izabelle sitter och leker på golvet, leksaker ÖVERALLT, men det är endå relativt lugnt.. Christine är hemma från skolan, så hon sitter och halvsover här brevid i en av fotöljerna. Gick in och väckte henne vid 8 i morse, när alla andra barnen var uppe, tyckte det var jobbigt och vara själv med alla 3, shit vilken tur att man inte är ensamstående 3 barns mamma, småå barn också. äe det hade nog blivit psyket för mig väldigt snart tror jag..

Nej nu är det dags för lite frukost och en dusch, hörs senare kära kära blogg.. PUSS /Frida

God kväll.

Ensam mamma söker på tv just nu, shit fattar inte hur dom kan skämma ut sig så där alltså.. mer eller midre blottar ut hela sitt liv, deras barns liv, shit skulle aldrig kunna gör något sådant varken mot mig själv eller bella. men jag ska ju inte sticka under stolen med att det e kul att titta på :P haha.  Det är lungt här uppe nu igen (Hos Charlotte) det var dumt av mig att skriva förut att det var så lungt och skönt, för det vände ju rätt snabbt, men nu sover Izabelle Maja och Bella för natten =) även Charlotte har somnat, Stoffan spelar dator som vanligt och Christine är ute och flänger med någon kompis.. så jag sitter här helt jätte själv.. =( buuhuuu. Men på ett sätt känns det skönt att kunna ta det lite lugnt i min ensamhet. fast jaha där tog den ron slut. haha, Christine och hennes kompis kom tillbaka nu. men nu slipper jag vara ensam iallafall, åååh jag har någon att prata med :D weei.. HAHA ja äe lite svårt att bestämma mig här hur jag vill ha det, ensam eller inte ensam det är frågan!

Jag har tänkt på en person väldigt mycket denna dag.. vilket ögongodis, vilket ögongodis jag säger bara det..

åå vad mysigt det såg ut här nu på tv, dom sitter och matar varandra men jordgubbar vid vattnet... HALLÅ JAG DÅ?! haha


Näe ni natten är ung, nu måste jag göra något innan jag får kruppet här.... Love /Frida

Whataaaa?!

fan alla tankar just snurring around.. idag vart en konstig dag, hjärnan hänger inte riktigt med känner jag. Sitter hos syster nu (Charlotte) Hon håller på att torkar håret med hår-fönen, hon har duschat, Izabelle äter klubba och tittar på film, Stoffan sover, Maja sover, Bella sover, och Christine skriver inköps lista och ska gå och handla. det är väldigt lungt här, konstigt lungt,  (Peppar peppar ta i trä) Systra och jag har kunnat sitta på röven och pratat idag, när det annars brukar nästan vara en omöjlighet här oftast, allt brukar jämt gå i 380 km/h . kanske därför allt känns så konstigt just för tillfället..?


Alltså, har sett detta klippet typ 300 gånger minst, men jag tycker fortfarande att det är lika kul :D haha se till att skratta lite med mig nu då :D haha alltså jag spricker :P


Mammas Prinsessa

Yasmin Belinda Valentina Larzon Johansson
2007-12-24

<3




ÅÅ vad mamma älskar dig!


Söndag.

Morrn morrn allesammans. Söndag idag då alltså. ja varför inte? skönt med lite vila, även om jag tror det kommer vara fullt upp idag, inte en dag men bara vila här inte.. vart lite dåligt med skrivande igår känner jag, men hade verkligen fullt upp no time left for some blogging lixom :P hade en väldigt trevlig eftermiddag/kväll/natt igår måste jag säga (: Mycket trevligt =D ja det bara spritter i kroppen här idag känner jag.. ja gud ja =) haha. vart rätt sent i natt kom hem 20 över 4 tror jag. trött trött trött väldigt trött.. men ja som sagt trevligt. =)

vad händer idag då.. Jo ska försöka laga Charlotter jävla moppe.. (dock bara fixa bakdäcket så de går att pumpa) Rikard skulle hjälpa oss med det på Euromaster Tack Rikkiii... Sen ska vi hinna fixa med en bil också, hur vi nu ska hinna det, sen ska även Bellan träffa pappa idag.. Sin pappa alltså, pratade med han lite smått i natt och han skulle höra av sig idag. så det hoppas jag ju att han gör, jag tänker ju nämligen inte lägga energi på att springa och jaga han så han ska träffa sin dotter, inte mitt ansvar. Vill han så hör han av sig annars får det vara helt enkelt, vi har det bra om dagarna endå =)

Usch tiden bara rasar iväg, både klockan och dagarna. Bel blir 1 år om mindre än 3 månader, helt sjukt vad tiden går fort vart tar dagarna vägen när man passerat dom? ja du det var en bra fråga..


prinsessan <3


MALIN KOMMER HEM I MORGON <3


näe nu måste jag göra det som hör morgonen till, är lite sent ute idag känner jag =) Later /Frida

Gråt gråt gråt

tårarna bara forsar ut.. Glädje tårar.. Låt mig berätta från början..

Det hände någonting tragiskt den 23 april 2008 som man kan läsa om på:

 http://archive.corren.se/archive/2008/4/23/joq0unszjmckf24.xml


Den 23 april 2008 i Berga i Linköping. 2 av mina närmaste vänner. Både tjejen och killen. ah orkar inte skriva om det ni får läsa ^^ på länken där uppe..

kort och gott höll han iallafall nästan på att döda henne, hon kämpade för sitt liv länge, och hon kämpar fortfarande på att bli återställd, har inte hör någonting från henne sen dess, förrens IDAG jag fick en sådan chock att jag knappt visste vad jag själv hette, sitter här nu och tjuter som ett litet barn när jag har fått pratat med henne, ska ÄNTLIGEN få hälsa på henne på onsdag.. =) Gumman Gumman, tackar gud för att du lever! <3

My love for you ! /Frida

Morning sunshine <3

morrn morrn, trött idag. shit spricker av trötthet.. åkte ju till min syster (Charlotte) i går med min andra syster (Mickaela), det vart seeent, kom hem igen klockan 5 i morse typ, men hade verkligen skit kul , skapliga skratt anfall, dock att det gör för skräckligt ont i magen att skratta gick det inte att sluta.. vi skulle åka moppe frammåt 12 tänkte vi, fast vi kom sen på att "Hur ska vi få plats alla 3 på 1 moppe" trott eller ej men det gick :P jag fick sitta längst bak, höll på att dimpa i backen ett par gånger men jag höll i =) haha, ja men jag hade skit kul iallafall kan inte gå in på resten vad vi gjorde tyvärr annars skulle ni förstå hur roligt jag/vi hade. =) Love my sisters sometimes <3

Hade velat träffa dig i går ju =) få titta lite på dig (: mums.. men du va lite trött och somnade visst, fick jag veta nu på morgon kvisten q:  men du skulle höra av dig till kvällen.. yeeeeey (:

Idag skulle nog Molly komma hit förbi (: Rauka tycker om sin Molka. Äntligen få prata lite skiiiit med en gammal träsko te vän q: Hon sa att hon skulle ta med lite godis (: så det hoppas jag att hon gör, en gammal torr choklada bejt eller ngt säkert :P haha..

Äsch nu ska jag duscha. Later dudes /Frida

Yeye..

nu har jag fattat att jag får leva med stor magen några dagar, har smält det nu, tänker inte på det längre.. eller jo nu när jag började skriva om det så börja tänka på det igen, yeye. thats life, jag är av med den andra smärtan jag hade konstant iallafall och det e ju as skönt! detta går snart över, och magen sjunker snart in till det vanliga igen=) greeeejt...

Fan jag längtar tillbaka till norrköping! Till Malin, min Malin och till alla andra för den delen också, Lovisa Johan jaa, alla dom trivdes som fisken i vattnet i norrköping bland dom människorna, dom var som jag. alltså åå den känslan ni kan nog inte ens föreställa er något liknande, funderar starkt på att flytta dit, eller jag SKA flytta dit, men måste reda ut saker och ting först, måste planera, lite svårt att bara packa ner mig bella och vårat liv i en säck och dra lixom, det funkar inte riktigt så, tyvärr. men snart mina norrping vänner, snart kommer jag för att stanna =) wweeeii.. Miss you guys <3

Pratade med syster precis, hon ksulle till Lager, och jag måste ju följa med, vi skulle åka MOPPE asg!! det kan ju bli intressant =) åka moppe med magen, jaa, jag får nog springa jämte :P haha.. men näe det ska ordna sig..

Pratade med ögongodiset nyss också, hoppas på att få se han i kväll =) inte omöjligt =) så vackert att titta på =)

Måste fräscha upp mig lite nu.. Update later again =) Löööööööve /Frajda!

fy alltså!

fan säger jag bara, nu efter operationen är min mage jätte svullen visst det förstår jag, men idag såg jag det! nog att den är blå gul lila och svullen så tyckte jag endå att det inte syndes så mycket när jag hade kläder på mig, MEN SKENET BEDRAR i dag när jag tog på mig mina "vanliga" kläder, (Jeans och en snygg tightare tröja) så visst i helvete ser det ut som jag är typ GRAVID! magen bara putar ut alltså. Fetto Frida är mitt nya namn. jag vägrar gå ut så här när magen e så svullen, det blir att ta på sig mjukisarna igen och en stor t-shirt och krypa ner i soffan..

Våra bästa år börjar ju endå nu snart, det börjar bli intressant nu.. shit hoho e dö nyfiken på vad som kommer hända, soffan väntar ses på stan om några veckor när magen är som den ska igen..

Peace /Frida

gooood moooorning!

Vaknade för en stund sen, fett trött.. fan vad konstigt det känns att få sova tills man själv vill vakna =) det var över 9 månader sen jag gjorde det vill jag lova. Jag vaknade inte ens i morse när bellan vaknade och var hungrig, jag som ALLTID brukar vakna så fort hon rör på sig. sjukt, börjar nog bli för bortskämd när det gäller henne nu när jag e hos mamma ett tag, jag behöver inte göra något inte byta blöjan inte ge henne någon mat, ja INGENTING ioförsig kan jag inte göra så mycket, jag får ju inte bära på henne just nu, så så fort mamma ska göra någonting (utanför hemmet) så måste hon ju ta med sig bellan.. Ibland saknar jag henne faktiskt.. yeye

Idag händer det inte heller så mycket. Blir lugnt som vanligt, ska ta mig en dusch, lite frukost och sen bara lite mys, men till kvällen tar jag mig nog upp till syster och är där och myser, det e ju endå fredag, då kan man ju inte sitta hemma, eller? :P

update later. Love /Frida

And everybody saw you

..and aint that a bitch?!


hur kan en människa förnedra sig själv till det pris du gör, jag är chockad
-Du gör bort dig gumman, HAHA




Har tänkt mycket på dig på sista tiden, fan du e fiin alltså. ögongodis till 100 %
vettifan om det inte är lite pirr när vi ses eller så är det bara det jag vill? äsch jag vet inte.
men du är fin grabben, skiiit fin! *Smaaaack*