psykiskt dåligt mår jag.

allting känns så jobbigt, känner en så press på allt. jag klarar inte ALLT jag är inte stål-kvinnan. jag är stark men inte så stark att jag kan ta hur mycket som helst. min hjärna är helt fuckad, den kommer sprängas vilken dag som hälst, alla tankar alla tankar jag blir snurrig vet knappt hur jag ska tänka. hur gör man för att få tankar att försvinna.

ibland känns det som om jag lever i en stor bubbla, i min egen värld helt ensam.. alla tankar kommer den veckan Bellan är hos sin pappa, dom veckorna hon är hemma mår jag 1000 gånger bättre för då hinner jag inte tänka på så mycket annat än att hon ska ha de bra för det är det enda som är viktigt för mig. hon är hela mitt liv hon gör mig hel. det är nog så att dom veckorna hon är hos sin pappa är jag knappt halv så jag klarar inte alla tankar..

jag är jätte förvirrad vet knappt vad jag skriver om egentligen.. jag är sinnesförvirrad jag mår skit. ibland kommer det även tankar som lyder "varför lever jag ens" jag har mitt barn att tacka för allt! hade inte hon funnits så vet i fan vart jag hade varit i dag? hade jag ens levt? jag vet inte..

nu ska jag ta en kopp kaffe och gå och lägga mig, finns ingen mening med att vara vaken, vad ska jag vara vaken för?

BELINDA KOM HEM! Mamma behöver dig! <3 Jag älskar dig mer än någonting annat du är hela mitt liv min prinsessa min ögonsten!


fred....eeeh Lördag menar jag

06.19 lördag morgon, jag är fortfarande vaken..igen. 24 timmar exakt nu så det är inte så farligt men endå sinnes sjukt, men denna natt har jag suttit fast spikad framför datorn och spelat spel, så gud i himmelens mycket spel. det är så nedrans roligt..

men nu ska jag sova för mina ögon gör ont. ;)

sleep tight

ah7bk hayati <3

Onsdag eftermiddag.

still no sleep.. jag behöver hjälp, EXPERT hjälp.!

aja bara att fortsätta hålla sig vaken tills kvällen är här, MÅSTE då lyckas somna, ska ju faktiskt jobba i morgon!
sepe Frida, jag är dum i huvudet.!


käftsmäll!!

Det var som en riktig smäll på käften när jag tittade på klockan nyssens 05.46 var klockan då, vaken IGEN hela natten bra jobbat Frida bra jobbat! du kommer vara helt förstörd i morgon, eller ja i dag för idag ska det styras med mycket! no time 4 rest mitt mongo. Aja bara att plocka ihop tvätten, tvätt tiden börjar ju snart.. kanske kan power-nääpa imellan maskinerna? näe fy sinnes då kommer jag aldrig vakna så möglar tvätten och grannarna flippar för dom inte kan tvätta på sina bokade tider för jag har låst dörren med min plupp..! orka tjuriga grannar och en möglig sur tvätt som sen MÅSTE tvättas om ett par gånger, bara massa extra jobb!

smäll på fingrarna skulle man ha, om endå inte en på käften..

Bye Bye och fuck mej själv.! hej då!

Nedräkningar.

16 dagar - Jag fyller år
31 dagar - Belinda fyller 2 år / Julafton
40 dagar - 2010



Det är dom nedräkningarna jag har.. Detta år tänker jag dock INTE spendera julafton/Bellans födelsedag i min ensamhet i en sjukhussäng på någon avdelning över huvudtaget.. Jag ska vara hemma med min prinsessa denna gång! jag missade hennes första födelsedag, hennes första julafton för en äcklig inflamation i njurarna och 42 graders feber,  hur sjuk jag än är i år kommer jag endå vara med henne, det kan jag hoppa upp och sätta mig själv på.! inte ens om jag är döende ska det hindra mig! och jul maten SKA JAG BARA HA! 3 julaftonar utan julbord, det håller inte. jag ska svälta minst 2 veckor innan, så jag kan äta ifatt dom gångerna jag missat ;)

näe dags för kaffe och ett parti harpan sen ska jag inta soffläge och där ska jag stanna tills Bellan ska hämtas från dagis.. vi hörs senare bloggers.

xoxo/Frida

Kaffe Kaffe Kaffe.

Ja jösses vad det är gott med kaffe så här på natt kvisten.. då sitter man här en vaken natt till med sömn problem.. aja men sova ska jag om jag då ska ta stekpannan till hjälp och decka mig själv..

Tog ma en skaaaplig cykel tur förut med min bästis, vi cyklade konstant i 2½ timme, tro mig jag hade röv ont när jag klev av cykeln kunde knappt gå gick som om jag skulle haft en stock i röven eller nått hahah, nej kanske inte så illa men det gjorde nästan ont att gå faktiskt.. men nu känns det bättre i bak-delen ;)

jag vill bara säga det att jag tycker min bästis är bästast i heeeela världen, min bästis kan man säga allt till och vara riktigt öppen med, man kan ha sjukt bra diskussioner också och det är inte många man kan det till/med :D i löööööv my best friend! massa massa massa <3

nepp nu ska det blossas..

xoxo/Frida

tummen upp för all dagis personal!

Jag kan verkligen säga det att jag beundrar verkligen folket som jobbar på dagis, huuuur orkar dom egentligen?

Jag har varit hos min syster nu (Charlotte) hon har 4 barn, min andra syster var där (Mickan) med sina 2 barn, och jag var där med Belinda, fy hunna in i jag vet inte vad vilket liv det var. Liam och Izabell bråkade om vems kusin Belinda egentligen var, dom vägrade att "dela" på henne dom slogs och bråkade om henne, och tillslut så gick Belinda och lekte med Maja istället hon tyckte nog att det var lugnast så, Lowe mest bara låg och såg söt ut som vanligt Stoffan satt vid sin dator och Christine låg i soffan och kolla tv med sin kille ;) Anders flamsa runt med all tvätt i högsta hugg, Mickan var trött och på dåligt humör och Charlotte stressade runt och gjorde mest ingenting tyckte jag ;) haha men det var trevligt, men som sagt väldigt krävande med alla dessa barn som senare skulle spela på varsit instrument blandannat visselpipor, trodde ett tag att mitt huvud skulle gå i bitar..

tillslut palla inte mickan mer och tog med sig liam och lowe och drog hem, det vart inte spreciellt lugnare för det leken fortsatte som aldrig förr, dom krockade med varanda och grät en skvätt dom brottades på mattorna och hade skrik tväling, vem skrek högst? ja fy hunna. JAG BEUNDRAR VERKLIGEN DAGIS PERSONALEN! hur orkar dom hur orkar dom dag ut och dag in, jag skulle inte ens palla ett litet dagis.. jag skulle få krupp..

Nu har man iaf kommit hem igen och nu ska min plutt unge sova innan hon ska tll dagsi i morgon (om hon ska det) igår kall-svettades hon så mycket att hennes kuddar gick att vrida ut, men nu verkar det som hon mår mycket bättre efter all lek med sina kusiner. Jag själv är också helt slut, så jag ska väl lägga mig framöver också.. har fortfarande sjukt ont i ryggen, vet snart inte vart jag ska ta vägen..

yeye nu är det dags för godnatt saga.

xoxo/Frida

Fredag..

sitter på jobbet.. jobb väntas hela helgen, gu så segt men det går, jobbar med bra människor i helgen så det är ju tur, Gullan och Tina, vilket team vi kommer bli (:

idag kommer min lilla snutta hem också! har saknat henne hur mycket som hälst. Pratade med henne nyss i telefonen, hon var på väg till dagis men ville helre komma hem till mamma sa hon, usch vad ont det gör i hjärtat när hon säger så :( pluttiplutta <3<3

Igår var det lite fest hos Djeladin han fyllde 19, hade dö roligt, men höll på att somna fler gånger där i soffan för jag var så trött, men roligt var det ;) haha..

Idag fyller hajati år också.. (: Grattis på födelsedagen till dig habibi <3<3

Nepp nu måste ag jobba vidare får skriva mer i kväll och uppdatera, med några bilder från i går kanske? vi får se..

xoxo/Frida

Sliten..

ja det kan man ju säga att man är. efter 41 timmars vakenhet så tvär deckade jag och sov i 4 timmar innan det var dags att gå upp och träffa doktor äckel, och sen jobba i 7 timmar.. dom timmarna vad dom längsta i mitt liv, när ja kom hem från jobbet var det mars i säng för yttligare 9 timmars jobb bara några timmarsenare.. jagvar HEEEELT  död hela dagen i går, så när jag kom hem från jobbet, tog jag lite värktabletter lade mig ner i sängen skulle bara vila lite innan jag hade annat att göra. MEN råkade somna och nu 20 timmar senare vaknar jag. kan ju säga att jag behövde det. men nu e min kropp helt förstörd...... varenda led värker, jag e segast i världen..

Idag då, vad händer i dag? jag ska fixa lite här hemma tänkte jag när jag väl orkar, sen ska jag ta mig en promenad en lång en, helt själv med en Mp3 i öronen, gu så underbart känner jag. näe dags att sätta igång det som ska gras så jag kan gå ut sen (:

xoxo/Frida


min bästis är den bästa i världen (:

36 timmar.

har nu varit vaken i 36 timmar, börjar bli sjukligt trött men ska vara vaken ett tag till vill ju faktiskt se Paradise hotell klockan 22.00 sen kan jag hota John Blund att komma och ta me ma till drömarnas land! för att spendera några timmar där innan det är dags för läkar besöket klockan 08.00 och sedan lite jobb mellan 15-22..

36 timmar, vet ni hur länge det är? ja självklart är det ju 36 timmar men det är en lång tid att vara vaken må ni tro.! igår kväll tittade jag på film på kvällen och bara myste fullt ut, klockan 03.30 Dyker min kära syster in i hallen. Vi snackade massa skit och disskuterade vissa människor och vi blev nog lite irriterade båda två till slut och la ner diskussionen och började prata om annat..

Mitt i vårat "skitsnack" fick jag ett mindre roligt medelande på facebook från en kär person (Sarah) hon var ledsen det hade hänt massa skit, vi snackade om det och började smida på en lösning, vi styrde opp ett och det slutade med att klockan 4 stod vi i hennes hall och kom inte därifrån förrens vid 05.40, då traskade vi hem till mig, hämtade systerysers väska och gick till midgård för att hämta cyklarna och trampade vidare hem till Charlotte. klockan vart mer och mer och tillsist vart det ljusare och lusare ute sen kom alla barnen upp, och då är det ju inte ens lönt att försöka sova ;)

Jag och Christine (Charlottes äldsta dotter) Tog vovven på en liten runda så den fick kissa och bajsa lite. sen satte städandet igån här hos Charlotte det vart kaffe kopp efter kaffe kopp och nu är jag på min 16de kopp sen jag kom hit, har faktiskt räknat :P

runt klockan halv 2 tog jag en lååång promenad med vovven igen denna gång bar det av ner till VO, där mötte jag upp Johan och vi hade sällskap tillbaka (Han skulle till jobbet och jag skulle tillbaka till Charlotte) trevligt med lite sällskap ju (: väl tillbaka hos Charlotte satte vi oss och skulle äta men jag kunde inte,  har helt tappat mat lusten, mår dö illa bara av att se mat, så jag tog mig en tallrik yogurt och bara den tog typ 1 timma att få i mig,

fan skulle hellre vilja bli sond matad ibland känner jag, slippa tugga och svälja, för så som det är nu med min mat är katastrof! det kan gå flera dagar utan att jag äter något alls, och då mår jag skit illa bara jag ser mat och att behöva veta att jag måste tugga skiten och sen svälja ner det också. näe jag vet inte vad som hänt men kaffe och cigg är den "födan" jag lever på.. dumt jag vet men så är det! få skäll typ varje dag för det men jag kan inte hjälpa det, även om jag vill äta och det vill jag faktiskt så kan jag inte. det går bara inte.. det e något skumt pågång. skitsamma det ordnar sig nog till slut.

Christine och jag åkte iaf hem till Tess klockan 6 på Tobbes moppe ;) haha. Gosades lite med Loan och pratade med min habibi <3 saknar dig hajati! var väl där cirkus en och en halv timme innan vi tog moppen och brummade tillbaka hem till Charlotte, och nu sitter vi här och väntar då på att paradise hotel ska börja så det kan ta slut och jag kan hota upp John Blund att ta med ma te drömmarnas land som sagt..

nu ska jag ta ma den näst sista koppen kaffe för idag, det blir nog en påfyllning så jag säger näst sista ;) haha

äsch vi hörs i morgon bloggen och ni andra.. take care

xoxo/Frida

29 timmar.

Japp så länge har jag varit vaken nu, fattar inte att jag inte är trött? 29 timmar det e ju as länge, men nu får jag hålla mig vaken tills i kväll så jag får dygnet rätt väldans dumt att somna nu för då är det ju tvär kört :/

Sitter hemma hos syster yster dricke kaffe kopp efter kaffe kopp kanske därför jag inte är trött? koppen har inte varit tom mer än i 2 sekunder sen 6 i morse när jag kom hit. knäppt lär ju ha dödligt ont i magen sen av allt kaffe..

Ska till Tess sen vid 6, dricka lite te säkert som vanligt.. gottis ju, bättre än kaffe egentligen, men kaffe är ju så gott! haha ska iallafall få prata med min honey <3 han ringde i går vi fick prata i typ knappt 10 minuter innan han var tvungen att lägga på så idag kan vi prata mera (: miss miss miss him!!! <3<3

Näe nu ska jag ta min systers låne hund och gå en promenad (: hoppas på att bli trött i benen faktiskt, men får se hur det går krävs nog ganska mycket till det tyvärr om jag inte cyklar för då dör jag efter några meter, men har inga planer på att cykla endå. haha

xoxo/Frida

dear lördag,

efter ett par timmars sömn är jag nu vaken igen, jag e forfarande skit trött, men måste ut i friska luften. Ska gå och möta Johanna nu vid 12 sen vidare hem till mamma och ner i hennes källare bland mi saker ochleta lite efter massa stuff ska ner till bolaget också en tur ;) e sugen på öl idag känner jag :D

igår vare mys på hög nivå i soffan med massa tända ljus och dragonheart på tv, den där draken var så sjukt söt haha. Min bästis var förbi på kvällen och de var väldans trevligt måste ja säga (: men men, jag får skriva mera sen mste gå nu om jag ska hinna allt som ska styras med.. (: hörs senare.

xoxo/Frida

Väldigt tidig lördag.

Lördagen har bara varit här i några få minuter, sitter här på golvet i min ensamhet, men vad gör det jag har trevligt jag är så sjukt rolig att umgås med lixom. sitter och lyssnar på lie chill musik tvn på ljudlös datorn i knät och ett glas vatten jämte mig.. är inte ett dugg trött och det stör mig lite faktisk, men vad gör man? Sepe grannen har tagit sin vänner i handen och gått ner till krogen skulle behöva somna innan dom kommer tillbaka oc ska ha efterfest som dom har VARJE fredag och lördag till sena mornar får man väl säga härrom fredagen hade dom efter fest med dyng hög musik till halv 9 på morgonen! jag var skit arg det var min jobb helg. sov inte en blund på någon av nättena de helgen.. TUR så är jag nu ledig i 3 dagar, är det lika dant nästa helg igen så kommer jag hugga den jäveln rent ut sagt, har sagt åt han 10 000 tals gånger men dethjälper inte, vad gör man lixom? har aldrig haft detta problem innan?

aja sak samma, ska facebooka lite och sen se litepå tv och försöka somna, imorgon ska jag ta mig en lång prommenad när jag vaknar OM inte regnet öser ner förståss, då blire endast en prommenad till mamma <3

yeye nu orkar jag inte sitta i denna ställning längre, ska sätta mig i soffan (: hörs senare..

xoxo/Frida

Godmorgon Fredag

Sitter på jobbet hade lite tid över så jag bloggar lite, har haft jätte ont om tid hela veckan då jag har jobbat och styrt, så därför har det börjar bli glest i bloggen igen.. :( surt men ska jobba på det, Har heller inte haft någon dator, då den har kajkat lite, men fick tillbaka den i går så nu kommer jag ha mer tid för detta tidsfördriv igen. (: (När Belinda väl har somnat)

Sessan min åker till sin pappa i dag efter dagis, så jag saknar henne redan nu, men på Fredag kommer hon igen ;) hah. Just de, fredag den 13de är ju idag huwwa, undra vad jag kommer råka ut för, lär ju säkert cykla om kull nu när jag ska ut och cykla haha. men men hoppas jag inte slår ihjäl ma.. nej nu börjar jag bli stressad ska plocka ihop lite nycklar och sätta mig på hojjen.. får skriva senare i kväll igen.. ikväll blire chill heeeela kvällen.. e go film kanske? mm låter som en bra ide. (:


SÅ go min Prinsessa (:









-Ahmed, Jag saknar dig!


Tisdag..

Igår hade jag en riktig myskväll med mig själv, hade 41 tända ljus lite soft musik och en kopp kaffe i handen, jätte mysigt vart det, runt 12 snåret kom en vän förbi vi snackade lite men jag var sjukt trött, så det vart inte så långvarit dock, men trevligt.

Idag tog jag mig en sovmorgon, och när jag väl hade klivit ur sängen runt halv 1 tiden så åkte jag hem till Dijana och fikade, och nu sitter jag här hos mamma och väntar på att jag ska hämta Belinda, på dagis, och sen vid halv 6 blir det att åka tillbaka till dagis på "höst salong" kommer bli trevligt tror jag.. (:

japp japp nu ska jag ta en cigg med morsan (;

xoxo/frida