älskliiing :(

Saknar dig habibi!

Ana bahebek ktir ktir! <3

Kom hem nuuuu :(

hjärn-spöken

Jag känner faktiskt att jag har lite ångest...
jag är så dålig på att höra av mig till folk, känner att jag "glömt bort" mina vänner lite..
har verkligen inte gjort det med flit, men jag trivs faktiskt lite i min ensamhet här mellan mina väggar. jag känner mig trygg på ngt sätt, men jag saknar endå mina vänner.. träffar er alldeles för sällan nu.. förlåt.. tänker inte säg att jag lovar att höra av mig oftare, för jag vill inte lova ngt som jag sedan inte lyckas hålla.. Ni som fortfarande hör av er, er tackar jag och jag vet att ni är mina riktiga vänner.. saker och ting har förändrats lixom, så kan det ju vara, kanske inte ligger på samma nivå som er andra längre..? jag vill inte haka upp mig mer på detta egentligen. men ibland kommer det dagar som denna då jag tänker på er alla, tänker tillbaka på hur kul jag faktiskt haft med er, vissa stunder och personer saknar jag mer än andra.. men livet går vidare....... nya vägar bildas....


Idag är det iallafall lördag, har sett fram emot denna dag nu hela veckan.. skönt att den är här (: klockan 5 bär det av mot markör <3

om 9 dagar flyttar jag också, har redan snart packat klart denna lägenhet, och igår hände det en lite olycka, skulle skruva isär lite möbler.. tänkte tanken "kanske ska vänta på att johanna ska komma hem så hon kan hjälpa mig så jag inte får allt över mig till slut" men så gav jag mig in på det iallafall jag trodde det skulle gå, men min tanke blev verklighet, jag fick saker över mig, när jag skulle skruva ur den sista skruven, pang sa det där låg jag under massa grejer och som tur var så bröt jag bara mitt pekfinger och fick lite blåmärken. HAHA  ingen större skada skedd lixom ;) haha men nu har jag lovat johanna att inte ge mig in på mer skruvande förrens hon är med;) haha e ju lite handikappad i vänster handen för tillfället ;)

nepp nu ska jag göra lite nytta innan jag ska hämta Bellie hos sin pappa och dra vidare (:

Jalla.

HURRA!

Hopp och skutt, jag dansar runt här hemma, med smajlet upp till öronen
Massari feat Elissa med låten bastannak dundrar ut ur mina högtalare, i dag har det gått min väg med saker och ting! det kan NÄSTAN inte bli bättre.. allt hade varit PERFEKT om min BabyBoy var här hos mig också!

idag är det klart!!!!! kontraktet är påskrivet och jag flyttar från denna ruttna 1a till en kanon nice 3a på långrevet om exakt 11 DAGAR! wehooooow säger jag bara! tummen upp!

Älskling, kom hem nu så blir allt perfekt! saknar honom så det svider och gör ont i hela kroppen! ah7bk Hayati! jag behöver dig nu!

näe fy sinnes det här har jag inte tid med (att sitta här asså) jag flyttar om 11 dagar och jag har ju inte ens börjat packa?! jalla jalla lyft på fet-röven (som nu har blivit benig) packa packa packaaa


ÄLSKADE AHMED! JAG ÄLSKAR DIG SÅ GRYMT MYCKET. SNART DÖR JAG! bamot 3alek!

Mitt hjärta

JAG SAKNAR DIG!
det finns inga ord som skulle kunna beskriva hur mycket jag älskar dig.
dag efter dag passerar, och nu är det inte så jätte många dagar kvar tills du kommer hem! jag längar efter den dagen beboo.. snart är den dagen här och DU också! UNDERBART.


Chriiisiiii


<3

har haft 2 helt underbara dagar med min älskling! men tiden gick alldeles förfort! men har inte mått så där bra på länge <3 Sygg som vanligt var han också såklart ;) haha men just nu suger allt PUNG! jag sitter här ensam i en lägenhet i en inavlad håla vågar knappt gå ut vet inte vad för skumma typer man kan stöta på, dom flesta ser helt skeva ut. konstigt ställe det är tidaholm.. :/


saknar min älskling redan galet mycket, och saknar Bellis sjukt mycket också!

nu är det dags för let's Dance sen ska jag sova, i morgon väntar hemresan, den kommer bli lång som tur är har jag då Tess, Loan och tess föräldrar med mig på resan då slipper den blir tråkigt iaf ;)

ses hemma.. xoxo/Frida


Ahmed, JAG ÄLSKAR DIG!

miss the old days!