Hemma igen =)

Hej alla bloggare, länge sen nu alltså... Jag skrev ju att jag var sjuk 40-41 graders feber... tro mig jag var sjukare än vad jag trodde.. i måndags vart det ilfart till akuten, då jag inte längre kunde stå på benen och jag fattade absolut ingenting, akut besöket resulterade i att jag var inlagd!



Inlagd alltså, på avdelning 5 som specialiserar sig på Njur och lung sjukdommar, jag hade fått njurbäcken inflammation ojösse namn så inte roligt det var, vart inlagd med dropp efter dropp sprutor med medicin och 100 tals tester, minns inte allt för mycket på måndagen men alla blåmärken i mina armveck osv visar ju vad dom har gjort ;)

Låg där dag ut och dag in i min lilla säng, febern höjdes och sjönk, höjdes och sjönk jag kräktes i min lilla påse och bara låg där och kall svettades. kan ni tänka er EN JULAFON TILL på sjukhus... helt sanslöst. missade min dotters första julafton och hennes 1 års dag, och det borde ju vara förbjudet.. men nu är jag äntligen hemma..

Idag har vi haft en lite mini jul/födelsedag för min lilla Bella, dom hade varit snälla och sparat lite paket tills jag fick vara med och öppna, och det uppskattar jag verkligen.. Tack...

Hoppas ni andra har haft en bra Jul iallafall och sluppit det jag fick vara med om detta år.. =)
nu är det dags för lite lek sen en tur upp till Jessica och Theo kanske, om snubben vaknar snart (han var ju ute igår) haha

Hej på er allihopa hej hej.

Kommentarer
Postat av: Denna Sanna Kvinna

Välkommen hem :D Jag och Linda röjde fan igår ;) synd att du inte var en del av det

2008-12-26 @ 18:29:43
URL: http://sofieb.blogg.se/
Postat av: Madelene - Mamma till Freja!

Hej! Usch vad jag tycker synd om dig! Det lät inte alls roligt! Hoppas ni hade en mysig mini jul & födelsedag när du kom hem iaf. Fyller hon på julafton?



Ha nu en lugnt och skönt Nyår och ta hand om dig och varandra! Kramar Madelene

2008-12-27 @ 00:16:03
URL: http://madelene1986.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




Design & RSS

RSS 2.0


RSS 2.0