Speedway Tisdag!

måste berätta en helt sjukt rolig sak som hände i natt när vi var ute på en lite promenad jag och madde för vi inte kunde sova.. vi träffade på massa folk runt corner där som vi stannade och pratade med, det dök in mer och mer folk, vara några stycken som har kastat ner smällaer i folks brevlådor och skit, och även i MIN brevlåda, så jag konfronterade dom lite argt och berättade för dom hur barnsliga dom var att det var dags att växa upp.. vara av i den där högen med grabar som hade gjort detta stod den en liten tjej (och då menar jag liten)  hon började kaxa som fan mot mig, jag höll på att garva ihjäl mig för det hon stog och sa: det som är kursiv var det jag sa när hon sa vissa saker tar inte med allt hon sa för då skulle detta inlägg inte vara läsbart.

"asså jag fyller snart 15 & hur gamal är du"  ja du många år sen jag var snart 15
"jag kan gärna knosa näsan på dej för jag är inte straffmyndig" du är välkommen hit bort
"jag ska anmäla dig" för vad? "för att du är kaxig annars hittar jag väl på något"
"jag skulle lätt kunna slå på dig för jag är ju mer vuxen än dig" Jahaa, good to know.

jag menar hon var typ 150 lång kanske, liten och tanig och skulle lätt kunna slå ner mig? okej okej tare lugnt! haha jag blir så chockad hur barn beter sig nu för tiden, shit var en annan så där ocksånär man var liten? man slutar ju aldrig bli förvånad alltså!

nepp nu ska jag käka frulle, sen gå ut med mammas damp hund! sen te kvällen blire Speedway självklart!

New week.

då var det en ny vecka.. jag börjar få lite ågren eller nått här nu.. I går åkte Bella till sin pappa jag saknar henne redan skit mycket.. i morgon åker min mamma och pappa och amy hem och blir borta tills nästa tisdag, jag kommer vara ensam i en heeel vecka hos mamma i hennes 4 rummare men en dampig hund som kommer gå mig på nerverna, jag har semester när alla andra jobbar, vad jag ska jag ta mig till, jag blir själv, jag måst då också laga mat helt själv varje dag till mig själv, gu så trist, när jag vill inte.. ! usch och fy så tråkigt..

hoppas den här veckan går snabbt, mamma och dom kommer hem på tisdag kväll, och på onsdag morgon åker jag hem och stannar till söndagen.. kommer bli så grymt kul men kom då också på att jag bara kommer få träffa bella söndag måndag och tisdag nästa vecka! sen får jag inte träffa henne förrens efter 12 dagar, nästa 2 veckor..! hur i sinnes namn kommer det att gå.. kommer sakna ihjäl mig efter henne, men det kommer bli så gryyymt kul att träffa alla mina gamla vänner igen.. min sulan åsådär.. dom dagarna kommer nog också gå fort tyvärr men endå bra. Bella är ju endå mitt liv.. (:

Sitter hemma hos mamma just nu har fått lite mat. tack snälla mamma även att maten var äcklig ;) haha ska gå hem nu igen hoppa in i en dusch och bli människa igen.. (: sen får man se vad som händer och fötter (:

take care now xoxo/Frida

en liten pratstund från igår.

F = Frida (jag)
E = Erik

jag minglar runt på räken tycker jag ser någon jag känner igen så jag går dit.

F - Heeej, men oj förlåt trodde jag kännde dig. | Jag vänder ryggen bort och snackar med annat folk Varav han tar tag i min arm och sägen
E - eeh känner du inte igen mig?
F - Nej skulle jag göra det?
| Jag vänder mig om igen och han tar en en gång tag i min arm
E - Men det e ju jag Erik
F - Jaha? jag känner ingen Erik vad jag vet!
 | svarar jag börjar bli smått irriterad!
E - Men Erik från EMD??
F - emd? Jaha? jag känner fortfarande inte dig vare något mer du ville?
E - ärligt vet du inte vem jag är?

F - Näe och jag är inte intresserad av att veta det heller, stick nu.
E - Kaxiga bitch! | så gick han där ifrån....

BARA för att du är "kändis" behöver inte det betyda att jag betedde mig som alla andra brudar som var där, springer fram och vill snacka få en autograf och OJ HAN TOG I MIG jag ska aldrig tvätta min hand igen! aaaah massa skrik och liv. jo jag tackar jag, jag är inte kändis kåt som alla andra, så där du erik där fick du nog bland dina första dissar.! om du nu fått nått innan!.. guuu vilka töntar! fulare hattar och kepsar får man nog leta efter....!


dear lördag!

god lördag allesammans.. sitter på mammas baksida i skuggan och bara tar det lugnt, klockan börjar rasa iväg, om ca en halv timme ska jag börja leta kläder och fixa till mig till kvällens fest på räken, Per´s fest, kommer nog bli grymtkul hopps jag!

nästa onsdag drar jag över till mitt hemland för en som missat den nyheten! det om något kommer bli sjukt kul! träffa mina gamla vänner och bara go crazy like the old days! Jag saknar vrkligen dom gamla dagarna, med Hannah, Lissan, Jennifer och alla dom där gamla gobitarna <3 mina raukar lixom <3

nu gnäller mamma på mig som vanligt å nu får jag hoppa resten av det jag tänkte skriva.! men men så kan det vara.

Hörs sart! xoxo/Frida

the new release!

welcome back to the freedom Per (:du är nu en fri man (:
Grattiiiis mannen, i kväll kör vi (:

Längtar!

då var biljetten bokad och betalad, den 19/8 drar jag. Har inte bokat någon biljett hem så vi får sen när jag kommer hem igen, kommer bli så sjuuukt kul att få åka hem ett tag till mitt "hemland" :D har saknat alla människor där som sjutton!

SULAN & PATZY kommer bli återförenade igen! <3 Har saknat min Sulan, ska bo hos henne när jag e där och v ska go crazy like the old times! sinnes så kul :D
ikväll blire fotboll på böckensved, sen blire å softa tet hemme med mitt älskade barn (:

xoxo/Frida
Torsdagen är här..

den väntade dagen är här...! Torsdagen den 6/8-09!!  i dag klockan 16.00 börjar min SEMESTER! guu vad jag har längtat efter denna dag..! helt underbart, klockan går bara så sjukt sakta i dag! men snar plingar det nog till och klockan slår 16.00!!

Fint väder ute i dag med ju, kanske ska slå på stort och bada sen med min älskade plutta <3 om vädret håller i sig tills dess vill säga, en det ska det väl göra? (: hoppas hoppas hoppas.

har dock svårt att röra mig i dag, skulle behöva en kotknäckare, har nog ont i varenda ben i kroppen, det tackar jag mitt jobb för. tack för en ond kropp jobbet, tack tack.. (:

näe nu ska jag göra lite nytta försöka få tiden att gå lie fortare så jag kan gå på semester snart. (: yeeey

xoxo /Frida

Hej,

oj vad ni måste ha saknat mig här i bogg världen under sommaren, har haft totalt fullt upp med jobb på ena armen och en vild och galen unge på andra blandat med städ tvätt matlagning träning och seedway såklart, men på torsdag börjar min semester så då för hoppningsvis börjar jag ta tag i bloggandet igen (:

det är alltid ngt som hindrar mig eller dyker upp varje gång jag tänker att jag ska blogga lite, som nu. Linda vill fika och jag väljer ju lätt henne framför min dator, det var 1000 år sen vi sågs och vi har faktiskt lite att snacka om hon och jag! (:

så jag får ge bloggvärden ett nytt försök i morgon efter jobbet eller i kväll efter speedwayen (:

xoxo/ Frida